S10 modeli için yeni detaylar geldi

Eğer hatırlarsanız, daha  öncesinde sizlere duyurmuş olduğumuz olduğumuz haberlerle beraber Galaxy S10 modelinin ekrana entegre olmuş parmak izi okuyucusu ile beraber gelecek olduğunu belirtmiştik.

S10 modeli için yeni detaylar geldi


Eğer hatırlarsanız, daha  öncesinde sizlere duyurmuş olduğumuz olduğumuz haberlerle beraber Galaxy S10 modelinin ekrana entegre olmuş parmak izi okuyucusu ile beraber gelecek olduğunu belirtmiştik.

Lakin, bugün Weibo üstünden gerçekleştirilmiş olan sızıntılara bakılırsa S10 modelinin, Samsung şirketinin ekrandan parmak izini okumakta bulunan ilk akıllı telefonu olarak karşımıza çıkmayacağı da ortaya çıkmış oldu. Bahsi geçen bu raporlara bakacak olur isek, Samsung şirketi Galaxy S10 modelinin etkinliğinden daha önce Galaxy A10 isimli modelini tanıtmak için hazırlanmakta.

Aktarılmış olan raporlara bakılırsa, Samsung şirketinin piyasaya sunacak olduğu bu akıllı telefonu ise ekrandan parmak izi okuyacak gibi gözüküyor. Samsung Galaxy A10 modeliyle beraber tekrardan bir ilke imza atacak olan firmanın, gelecek sene piyasaya çıkartacağı yeni akıllı telefonunun  ise 10 nm ile üretilmekte olan Snapdragon 845 isimli işlemcisinden de güç alacak olduğu ön görülmekte. Şimdilik, Galaxy A10 modeliyle alakalı bütün bilenenlerin bunlar ile sınırlı durumda bulunduğunu da özellikle belirtmekte bir yarar var.

2019 senesine damga vurmayı hedeflemekte olan Samsung şirketi, Galaxy S10 serisiyle beraber fazlasıyla iddialı bir şekilde gelmekte. Bütün bunlar hariç olarakta XDA editörlerinin tarafından, Note 9 modelinin One UI beta isimli güncellemesinin kodları içerisinde fazlasıyla önemli bir detaya daha rastlanmış oldu.

Ekibin gün yüzüne çıkartmış olduğu bilgilere bakılırsa, Samsung Galaxy S10 modelinin yüz tanımlayla ilgili işlemi 3D bir şekilde ToF sensörleri tarafından yapılacakmış. Böylelikle her açıdan kullanıcılarına üst düzeyde bir koruma vaat etmekte bulunan Samsung şirketinin fazlasıyla iddialı bir telefonla karşımıza çıkacak olduğu da ön görülmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.