S10 modelinde şimdi de ön kamera sorunu çıktı

Kore asıllı akıllı telefon üreticilerinden Samsung şirketinin son amiral gemisi olarak duyurduğu Galaxy S10 modeline sahip olanlar, telefonun ön tarafında yer alan kamerayı yalnızca kırpılmış modda kullanabilmekte olduklarını ve tam çerçeve özelliğini 3. parti uygulamalar aracılığıyla kullanabildiklerini ifade ediyor.

S10 modelinde şimdi de ön kamera sorunu çıktı


Kore asıllı akıllı telefon üreticilerinden Samsung şirketinin son amiral gemisi olarak duyurduğu Galaxy S10 modeline sahip olanlar, telefonun ön tarafında yer alan kamerayı yalnızca kırpılmış modda kullanabilmekte olduklarını ve tam çerçeve özelliğini 3. parti uygulamalar aracılığıyla kullanabildiklerini ifade ediyor. Görünüşe bakılır ise bu problem yalnızca Galaxy S10 modelinde değil S10 ailesinin bütün üyeleri üzerinde de geçerli.

Galaxy S10 ailesinde yer alan 3 tane cihazının da ön kamerası geniş açıya sahip lenslere sahip fakat telefonun kamera uygulaması, ön kamera açıldıktan sonra yalnızca 6 MP’lik  bir kırpılmış bir modda çalışabiliyor ki bu ise yüksek fiyatlar vererek premium durumdaki bu cihazı almış olan kullanıcıları fazlasıyla büyük bir hayal kırıklığına uğratmış halde.

Telefonu kullananlar da bu problemi sosyal medya uygulamaları ile birlikte görüntülü arama uygulamaları kullanarak aşmaya çalışmakta. Şu anda buna neyin neden olduğu bilinmemekte fakat daha öncesinde de 2 ön kamerası bulunan telefonlarda bu tarzda problemler görülmüştü. Bahsi geçen bu sınırlamanın Android işletim sistemi sebebinden kaynaklı olduğu düşünülmekte.

Eğer ki ciddi anlamda problem bundan kaynaklı ise Samsung şirketi, bu problemi yalnızca bir yazılım güncellemesi yaparakta çözemeyebilir.  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.