Samsung Galaxy A80 modeli ülkemizde satışa çıkartıldı

Samsung şirketi, çok değişik tasarımları bulunan akıllı telefon modelleri sayesinde dikkatleri üstüne çekme konusunda çok başarılı. Galaxy A isimli seriyle birlikte de  çok iyi bir ivme yakalamayı başaran teknolojinin dev ismi şimdi, Galaxy A80 modelini Türkiye içerisinde de satışa çıkarttı

Samsung Galaxy A80 modeli ülkemizde satışa çıkartıldı


Samsung şirketi, çok değişik tasarımları bulunan akıllı telefon modelleri sayesinde dikkatleri üstüne çekme konusunda çok başarılı. Galaxy A isimli seriyle birlikte de  çok iyi bir ivme yakalamayı başaran teknolojinin dev ismi şimdi, Galaxy A80 modelini Türkiye içerisinde de satışa çıkarttı. Tasarımının yanı sıra donanımsal özellikleri ile birlikte dikkatleri üstüne çekmeyi başarmış olan Galaxy A80 modeli, fiyatı sayesinde de çok fazla konuşulacak gibi duruyor.

3 tane değişik renk seçeneği yer alan Galaxy A80 modeli, 6.7 inç büyüklüğe sahip Super AMOLED ekran ile karşımıza çıkıyor. Bu söz konusu ekran, 20:9  özeliğine sahip bir görüş açısının yanı sıra FHD+ özelliğinde bir çözünürlük sunmakta. 3'lü bir kamera kurulumuyla karşımıza çıkan Galaxy A80 modeli, 48 megapiksel özelliği bulunan arka kamerası ve  ayrıca 123 derecelik geniş açısı ile birlikte dikkatleri üstüne çekmiş oluyor. 

Galaxy A80 modelinin en  fazla dikkat çeken özelliklerinden biri de, ayrılmış durumdaki bir tane ön kamera sisteminin yer almaması. Telefonun sahip durumda bulunduğu 3'lü kamera kurulumu, hem ön tarafta yer alan kamera hem ise arka kamera şeklinde kullanılabilmekte.

Bütün bu  yeni özellikleri ile beraber satışa çıkartılan Galaxy A80' modelinin Türkiye içerisinde yer alan fiyatı da 6.099 Türk Lirası tutarında. Öte yandan söz konusu bu model şu anda bir çok e-ticaret sitesiyle birlikte Samsung üstünden satılabilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.