Sosyal medya fenomeni geçirdiği kazada yaşamını yitirdi

Sosyal medya fenomenlerinden biri olan Emily Hartridge, elektrikli özelliğe sahip scooter’ıyla yolculuk ettiği esnada bir tane kamyonun çarpmasından dolayı yaşamını yitirdi.

Sosyal medya fenomeni geçirdiği kazada yaşamını yitirdi


Sosyal medya fenomenlerinden biri olan Emily Hartridge, elektrikli özelliğe sahip scooter’ıyla yolculuk ettiği esnada bir tane kamyonun çarpmasından dolayı yaşamını yitirdi. Genç yaştaki  fenomenin vefat etmesiyle alakalı haber, sosyal medya hesapları üstünden açıkça duyuruldu.

Emily Hartridge, sosyal medya fenomenliğini yanı sıra bir televizyon sunucusu şeklinde de tanınmaktaydı. Genç kadın, trafik kazası esnasında yaşama gözlerini kapatmış oldu. 

36 yaşında bulunan kadın, İngiltere içerisinde meydana gelen olay esnasında elektrikli scooter’ıyla bir yolculuk yapmaktaydı ve ani bir şekilde bir kamyonun çarpmasından dolayı yaşamını yitirdi. Hartridge’e ait olan Instagram sayfasından yapılmış olan açıklama içerisinde; ''Herkese selem. Bu, Instagram hesabı üzerinden söylenebilecek korkunç bir olay ancak bugün hepinizin Emily'yi görmeyi beklemekte olduğunu bilmekteyiz ve bu, aynı esnada sizinle iletişime geçmenin tek  bir yolu. Emily geçtiğimiz gün bir kaza geçirdi ve yaşamını yitirdi. Hepimiz onu fazlasıyla sevdik ve hiç bir şekilde unutmayacağız. Çok fazla yaşama dokunmuştu, onsuz bazı şeyleri hayal edebilmek çok zor. Fazlasıyla özel bir insandı'' ifadelerine yer verdi. 

Genç yaştaki kadının ölmesinin hemen sonrasında ise bir soruşturma başlatılmış oldu. Hartridge'in ölüm sebebiyle alakalı bir açıklama yapılmazken, olayla alakalı bir şekilde hiç kimseye tutuklama yapılmadı.


Hartridge’in YouTube platformu üzerinde 350.000 tane, Instagram platformu üzerinde de 45.000 tane takipçisi bulunmaktaydı.. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.