Samsung Galaxy Fold modeli ne zaman satışa çıkacak?

Samsung şirketi, test aşaması esnasında problemler yaşatmış olan Galaxy Fold modeliyle alakalı çalışmalarını devam ettiriyor.

Samsung Galaxy Fold modeli ne zaman satışa çıkacak?


Samsung şirketi, test aşaması esnasında problemler yaşatmış olan Galaxy Fold modeliyle alakalı çalışmalarını devam ettiriyor. Firmanın CEO'su  görevinde bulunan Dong-jin Koh tarafından yapılmış olan açıklamalara bakılırsa yeni  bir lansman tarihinin fazla uzak bir tarihte olmadığını ve bu konuyla alakalı geç kalmayacak olduklarını da açıkça ifade etti. 

Gelmiş olan soruları da yanıtlayan Koh ''Bu ay içinde yeniden bir satış gerçekleşecek mi?'' şeklindeki soruya da net bir yanıt vermeyerek; ''fazla geç kalmayacağız. Yani aslında tarihi bugün yarın açıklamış olacağız'' ifadelerine yer verdi. Galaxy Fold modelinin yeni lansman tarihi ise  bugün, yarın tam olarak kesinleşmiş olacak. Yapılmış olan açıklamalara bakılırsa, Galaxy Fold modelinin ekranında yaşanmış olan problemlerle alakalı çalışmaların devam ettiği, bu açıdan bir takım değişikliklerin yapılmış olduğu da açık bir şekilde ifade edildi.

bilinmekte olduğu gibi Samsung  şirketi, ön sipariş ile ürünü satın almış durumdaki müşterilere mail atılarak ulaşmıştı ve Galaxy Fold modeliyle alakalı siparişleri hakkında ne düşünmekte olduğunu da sormuştu. Kullanıcılar için 31 Mayıs tarihi açık bir şekilde belirtilmiş, teslimatların bu tarihten daha sonraki bir tarihe kalırsa siparişleri iptal edebilecek oldukları da belirtilmişti. Müşterilerden gelmiş olan dönüşlere bakılır ise Samsung şirketi, her bir sipariş başına 1.980 dolar tutarında bir (yaklaşık olarak 12.350 Türk Lirası) ödeme yapmak mecburiyetinde de kalabilir. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.