Arızanın 23 Haziran'da giderileceğini açıkladı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak açıklanan Binali Yıldırım; ''31 Mart tarihi içerisinde seçimler gerçekleştirildi. İstanbul seçimleri kapsamında ilçeler tamamlanmış oldu.

Arızanın 23 Haziran'da giderileceğini açıkladı


AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak açıklanan Binali Yıldırım; ''31 Mart tarihi içerisinde seçimler gerçekleştirildi. İstanbul seçimleri kapsamında ilçeler tamamlanmış oldu. Büyükşehirde ise ufak bir arıza çıktı. 23 Haziran tarihi içerisinde bu arızayı  gidermiş olacağız ve İstanbul ilinin aydınlık yarınlarıyla alakalı hep birlikte ve beraber çalışmaya da gayret etmiş olacağız.'' ifadelerine yer verdi.

Yıldırım, Beyoğlu Belediyesi tarafından Taksim içerisinde düzenlenmiş olan geleneksel hale gelen ''Gönül Soframız'' isimli iftar programı esnasında vatandaşlara da seslendi.

Ramazanın aslında birlik ile beraberliğe vesile olmasını da temenni etmiş olan Yıldırım; ''Bilmekte olduğunuz gibi bugün Anneler Günü. Anneler ise bizim baş tacımız. Anneler bizleri  doğuran, yetiştirmiş olan en değerli varlıklarımızdır. Anneler, ise cennetin ayaklarının  altında bulunduğu söylenen en değerli varlıklarımızdır. Bu vesile ile birlikte Anneler Günü'nü  tebrik etmekteyim.'' ifadeleri ile konuştu.

Binali Yıldırım ayrıca, Beyoğlu ilçesinin  İstanbul ilinin merkezi olduğunu da açık bir şekilde ifade ederek , 31 Mart tarihi içerisinde belediye başkanı seçilmiş olan Haydar Ali Yıldız'ın  bu ilçeye çok önemli  hizmetler yapacak olduğunu ifade etti.

Önceki dönemdeki belediye başkanı görevinde bulunan Ahmet Misbah Demircan'a da hizmetiyle alakalı  teşekkür etmil olan Yıldırım, Yıldız'a verilmiş destekle alakalı vatandaşlara da şükranlarını  sunmuş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.