Samsung Galaxy telefonlarda Spotify problemi

İnternet, Samsung Galaxy cihazlarının kullanıcılarının Spotify platformunu sadece uygulamanın içinde iken kontrol edebilmiş olduklarına yönelik yazılmış geri bildirimlerle dolmaya başlamış durumda.

Samsung Galaxy telefonlarda Spotify problemi


İnternet, Samsung Galaxy cihazlarının kullanıcılarının Spotify platformunu sadece uygulamanın içinde iken kontrol edebilmiş olduklarına yönelik yazılmış geri bildirimlerle dolmaya başlamış durumda. Yani  aslında Spotify uygulamasını Samsung Galaxy telefonlar üzerindeyken kilit ekranında yer alırken şarkı geçebilmek, daha önceki bir şarkıya dönüş yamak, durdurmak ya da başlatmak benzerindeki şeyler için kullanmaktalar.

Sammobile ekibi ise, bu problemin öteki cihazlarda da yer alıp almadığını test etmeyi istedi ve Spotify uygulamasını Huawei P30 Pro modelinin kilit ekranı üzerinde de denedi. Söylemiş olduklarına bakılırsa uygulama kilit ekranı üzerinde problemsiz bir şekilde çalışmış fakat LG şirketi ile Huawei şirketinin telefonlarına sahip kullanıcılardan da aynı soruna sahip bulunduklarını ifade eden geri bildirimler yapılmış.

Aslında yine söz konusu bu geri bildirimlerin büyük bir kısmı Galaxy S9 modeli ve Galaxy S10  modeli olmak üzre Galaxy serisindeki telefon sahiplerinden gelmekte. Pekala, bu problemi (geçici bir şekilde) nasıl çözüme ulaştırabilirsiniz?

Ayarlar bölümünü açın burada ise‘'Pil kullanımını optimize et’' şeklindeki seçeneğe bir dokunun. Sol üst köşede yer alan açılır menüye basın ve sonrasında ise '‘Optimize olmamış uygulamalar’' şeklindeki seçeneği '‘hepsi’' şeklindeki seçeneğe çevirin. Alt kısma kaydırarak Spotify uygulamasını bulun ve sonrasında ise bu uygulamada pil optimizasyonunu kapatın.
Bu işlemi yaptıktan sonra ise cihazınızı tekrardan başlatın. 

Spotify platformunun dediğine bakılır ise firma bu söz konusu hatadan haberdar ve yakın zaman içerisinde çözümü sağlayabilecek güncellemeyi de paylaşacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.