Samsung ile Sprint anlaşma yaptı

Amerika asıllı bir operator olarak faaliyet gösteren Sprint şirketinin 5G uyumuna sahip ilk telefonu bu yaz başlarında çıkmış olacak.

Samsung ile Sprint anlaşma yaptı


Amerika asıllı bir operator olarak faaliyet gösteren Sprint şirketinin 5G uyumuna sahip ilk telefonu bu yaz başlarında çıkmış olacak. İddialara göre telefonun Samsung  şirketi tarafından yapılacağı açıklanan Galaxy Note 10  modeli olacağı tahmin edilmekte. Detaylar  daha net olmasa bile dual bağlantı modu içerisinde hem LTE hem ise 5G şeklinde bağlantı kurabiliyor olacak. Cihazla ilgili olarak daha çok bilgi, cihazın ortaya çıkma tarihi yaklaşmaya başladıkça kesinleşecektir.

5G kullanılarak ulaşılabilecek hızlar ile ilgiliyse ''HD özelliğe sahip filmler dakikalar içinde değil saniyeler içinde indirilebiliyor olacak'' farklı bir şekilde kesin bir bilgi ise verilmedi.

Sprint  şirketi ve Samsung şirketi aradında yapılmış olan iş birliği, geçmiş olduğumuz Aralık ayının başlarından beri bilinmekte. Sprint şirketi fırsatı hiç bir şekilde kaçırmamış ve öteki operatörlerden  daha önde olmak amacıyla ortaya çıkmış olan bu yeni teknolojiyi hızlı bir şekilde değerlendirmiş.

Samsung şirketi 4 veyahut 5 tane değişik Galaxy Note 10 modelini çıkartacak. Eğerki çıkmış olan haberler spekülasyon değil ise yeni çıkacak  olan Note 10 modelleri adeta bir canavar olacak. 12 GB'lık bir RAM ve 1TB'lık bir dahili depolama alanı sunacağı açıklanan bu telefon, yapay zekayla birlikte güçlendirilmiş 8 çekirdeği bulunan Snapdragon 855 SoC isimli işlemciye sahip olarak karşımıza çıkacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.