Mi Mix 3 modelinin Avrupa yolunda olduğu açıklandı

Xiaomi şirketinin fazlasıyla inovatif durumdaki a kıllı telefonu olan Mi Mix 3 modeli, İtalya ile birlikte İspanya'da satışa çıkartılacak.

Mi Mix 3 modelinin Avrupa yolunda olduğu açıklandı


Xiaomi şirketinin fazlasıyla inovatif durumdaki a kıllı telefonu olan Mi Mix 3 modeli, İtalya ile birlikte İspanya'da satışa çıkartılacak.

Çin asıllı üreticilerin, kişisel  durumdaki veri sızdırabilme benzerindeki güvenlik problemlerinden dolayı Avrupa pazarına girme konusunda sıkıntı yaşamakta olduğu şu dönemler içerisinde Xiaomi şirketi; kızaklı tasarımı bulunan amiral gemisi seviyesindeki akıllı telefonu Mi Mix 3 modelinin İspanya ile İtalya'da satışa çıkacak olduğunu, ülkelere ait  durumdaki kendi resmi Twitter hesabı üstünden paylaşmış olduğu gönderiler sayesinde kamuoyuna duyurmuş oldu.

Xiaomi Mi Mix 3 modeli, İspanya içerisinde Mi.com üstünden 6 GB'lık bir RAM ve 128 GB'lık bir depolama kapasitesi kombinasyonuyla yarın itibariyle satışa çıkmış olacak. Cihazın satış fiyatı da 499 euro şeklinde belirlenmiş bir halde. İtalya içerisindeyse Mi Mix 3  modelindeki akıllı telefon 9 Ocak Çarşamba tarihi itibariyle Mi.com üstünden satın alınabilir bir halde olacak. Cihazın  satış fiyatı  ise 549 euro tutarında belirlenmiş bir halde fakat ilk güne özel  bir şekilde Mi Mix 3 modeli, 50 euro tutarındaki indirimle beraber 499 euro tutarından satışa çıkartılacak. 

İtalya içerisinde satışa sunulacağı açıklanan Mi Mix 3 modelinin Safir Mavi ile birlikte Siyah Oniks olmak üzre 2 farklı renk seçeneğine sahip durumda bulunacağı ifade edilirken, İspanya içerisinde satışa çıkartılacak Mi Mix 3 modeliyle alakalı bu şekilde bir bilgi bulunmamakta. Xiaomi şirketinin açıklamasına bakılır ise Mi Mix 3 modelinin 5G desteğine sahip ve Snapdragon 855 isimli işlemcisiyle çalışmakta bulunan bir versiyonu da 2019 senesinin 2. çeyreği itibariyle piyasaya sürülmüş olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.