Samsung S10 modelinden başka telefonları şarj edebilme özelliği

Galaxy ailesindeki 10. üyesi olma konusundaki unvanını taşıyacağı açıklanan Samsung Galaxy S10 modelinin 20 Şubat tarihi içerisinde San Francisco'da yapılacak Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılacak olması teknoloji sektörü içerisinde iple çekilmekte.

Samsung S10 modelinden başka telefonları şarj edebilme özelliği


Galaxy ailesindeki 10. üyesi olma konusundaki unvanını taşıyacağı açıklanan Samsung Galaxy S10 modelinin 20 Şubat tarihi içerisinde San Francisco'da yapılacak Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılacak olması teknoloji sektörü içerisinde iple çekilmekte. Çentiksiz durumdaki Infinity-O  özelliğine sahip ekrana sahip olarak gelecek yeni amiral gemisi konusundaki yeni bilgilerde hali hazır bir şekilde yer alan heyecanı her geçtiğimiz gün artmakta. Ortaya çıkmış olan bir resme bakılırsa Galaxy S10 modelinin akıllı telefonu ayrıca ''tersten kablosuz şarj'' şeklindeki özelliğe sahip olarak gelecek.

Huawei şirketinin amiral gemisi telefonlarından Mate 20 Pro modelinde kullanmış olduğu ve daha sonrasında yaygınlaşmış olan ''tersten kablosuz şarj'' isimli özellik  aktif edildiği zaman, telefonunuz, kablosuz şarjı desteklemekte olan farklı bir telefonu da şarj edebilmekte. Cihazın tanıtımı esnasında kullanılacak bir  tane uzaktan kumandanın resminin ortaya çıkmış olması, Samsung şirketininde bu bahsi geçen özelliği inovatif bir ekranı bulunan yeni amiral gemisi modeline entegre edecek olduğuna işaret etmekte.

Galaxxy S10 modelinin lansmanı esnasında kullanılacak olduğu açıklanan uzaktan kumandanın toplam olarak 5 tane tuşu yer alıyken, en altta yer alan tuşta dikkatleri direkt bir şekilde üstüne çekmiş oluyor. Bataryadan dış kısma doğru bir ok göstergesinin yer aldığı bu tuş, yüksek bir ihtimal ile Galaxy S10 modelinin farklı cihazları şarj edebilmesini sağlayacak olduğu açıklanan ''tersten kablosuz şarj'' isimli yeni özelliği tanıtılacak olduğu slaytı harekete geçirebilen  tuş olarak karşımıza çıkacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.