Samsung şirketi Galaxy A2 Core modelini Hindistan'da çıkarttı

Güney Kore asıllı teknolojinin devi Samsung  şirketi yeni A serisindeki akıllı telefonları sayesinde gönülleri mest etmekte.

Samsung şirketi Galaxy A2 Core modelini Hindistan'da çıkarttı


Güney Kore asıllı teknolojinin devi Samsung  şirketi yeni A serisindeki akıllı telefonları sayesinde gönülleri mest etmekte. Geçmiş olduğumuz hafta içinde Galaxy A20e modelinin başarılı  durumdaki donanım özelliklerinin yanı sıra çok düşük bir fiyata sahip olarak gelmesinin ortaya çıkmasından hemen sonra Samsung şirketi, şimdi ise Galaxy A2 Core isimli modelini sudan ucuz bir fiyatla Hindistan'da satışa çıkarttı.

Samsung şirketi çok düşük özelliklere sahip  olan bir akıllı telefonla yeniden karşımıza çıkmış durumda. Ekran ve gövde oranının fazlasıyla düşük çıkacağı fotoğraflarına bakıldığında anlaşılabilmekte fakat bu akıllı telefonun maksadı çok güzel bir şekilde görünmek değil, ucuz bir fiyatla yeterli performansı sunabilmek. Galaxy A2 Core modelinin fiyatı da (sıkı tutunmalısınız) yalnızca 76 dolar tutarında.

5 inçlik büyüklüğe ve 540x960 çözünürlüğe sahip qHD, TFT ekranla karşımıza çıkan bu cihazın işletim sistemi kısmında ise Android Go 9 Pie bizleri karşılamakta. Exynos 7870 isimli işlemcisine 1 GB'lik ram ve 16 GB'lik büyüklüğe sahip (microSD kartla 256 GB'lık bir boyuta kadar artırılabilir) bir depolama birimiyle geliyor. 2.600 mAh özelliğe sahip bataryasından güç alan cihaz  f/1,9 diyafram açıklığı bulunan, 5 MP'lik çözünürlüğündeki ana kamerasının yanı sıra 5 MP'lik özelliğe sahip selfie kamerasıyla gelecek. 4G VoLTE ile birlikte Wi-Fi b/g/n, GPS ve  Bluetooth 4.2 LE bağlantılarına sahip olacak

Cihaz Android işletim sisteminin son sürümü olarak duyurulan 9.0 Pie işletim sisteminin düşük donanım özellikleri bulunan cihazlara özel olarak optimize edilmiş versiyonu şeklinde çıkan Go Edition'ı içermekte. Parmak iziyle ilgili sensörleri olmayan Galaxy A2 Core modeli her ne kadar görünüş şeklinde bakıldığında eski nesildeki akıllı telefonlara benziyor olsa bile fiyatına bakıldığında (76 dolar) Samsung şirketinin aslında ne kadar başarılı bir ürünü ortaya koymuş olduğu da anlaşılmakta.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.