2 Senelik anlaşma yapıldığı iddia edildi

Beşiktaş Spor Kulübü, Lucescu'yla el sıkıştı, Beşiktaş Spor Kulübü'nden haber beklemekte olan Sergen Yalçın ise Alanya’nın masada yer alan teklifine cevabını verdi.

2 Senelik anlaşma yapıldığı iddia edildi


Beşiktaş Spor Kulübü, Lucescu'yla el sıkıştı, Beşiktaş Spor Kulübü'nden haber beklemekte olan Sergen Yalçın ise Alanya’nın masada yer alan teklifine cevabını verdi. Genç yaştaki hoca, ayağa kaldırmış olduğu Akdeniz ekibi ile 2 senelik bir kontrat imzalamaya hazırlanmakta.

Alanyaspor sezon bitene kadar anlaşmış olduğu Sergen Yalçın’ın kontratını uzatabilmek amacıyla harekete geçmeye başlamıştı. Yalçın ve ekibi ile birlikte yola devam etmeyi isteyen Alanyaspor'a genç hocadan da; ''Sezon sonu olmasını bekleyelim'' şeklinde bir cevap gelmişti. Şenol Güneş’in milli takıma gitmiş olmasının sonrasında ismi çok ciddi bir biçimde Beşiktaş Spor Kulübü ile anılmaya başlayan başarılı çalıştırıcı, Beşiktaş Spor Kulübü'nün Lucescu ile el sıkışma kararı almasının sonrasında kararını açıkladı. Sıkıntılı bölge içerisinde almış olduğu Akdeniz temsilcisini kısa zaman içinde üst sıralara taşımayı başaran, şu anda ise 38 puan ile Avrupa yolunda  çok iddialı bir takım haline getirmiş olan Yalçın, yönetime de yeşil ışık yakmış oldu.

Fanatik tarafından yapılmış olan habere bakılırsa teknik direktörlükteki kariyerinin en verimli dönemini geçirmeye başlayan Sergen Yalçın, Aytemiz Alanyaspor kulübü ile 2 senelik bir sözleşme imzalamaya hazırlanmakta. Genç  yaştaki teknik adamın kontrat hususunu çözer çözmez yeni sezonun planlanmasına yönelik raporunu da yönetime sunmuş olacak. Gidecek ve takımda kalacak oyuncuları da şimdiden belirlemiş olan Sergen Yalçın, Avrupa içerisinde takımın başında olmayı istemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.