Samsung şirketi yeni bir servis açıklaması yaptı

Mobil cihazla birlikte akıllı telefonların sektörü artık küresel bir şekilde yavaşlamış halde ve yeni cihazlar üzerindeki teknolojik ilerlemeler eski zamanda gerçekleştiği gibi büyük atılımlar getirmemekte.

Samsung şirketi yeni bir servis açıklaması yaptı


Mobil cihazla birlikte akıllı telefonların sektörü artık küresel bir şekilde yavaşlamış halde ve yeni cihazlar üzerindeki teknolojik ilerlemeler eski zamanda gerçekleştiği gibi büyük atılımlar getirmemekte. Bu ise şirketlerin öne çıkmak amacıyla servisleriyle beraber hizmet kalitesini çok daha fazla ön plana çıkartmasının temelini oluşturmakta.

Samsung şirketi, yeni servis anlayışını ise  İstanbul Mecidiyeköy’de yer alan Akıllı Servis Merkezi içerisinde resmi bir şekilde duyurdu. Akıllı Servis Merkezi ile birlikte yenilenmiş 14  tane Samsung Servisi sayesinde müşteri isteklerinin %90’lık bir kısmı 1 saat içinde karşılanabilmekte. Müşteriler öte yandan Samsung Members ya da Çağrı Merkezi aracılığı ile bulunmakta oldukları yerde problemlerine çözüm bulabilmekteler.

Samsung Akıllı Servis Merkezi içerisinde müşterilere Samsung şirketinin özel eğitim vermiş olduğu çalışanlar yardım etmekte. Bu aşama geçildikten sonra yaklaşık 4 dakika içinde müşteriler  daha yetkili bir uzmana yönlendirilmiş oluyor.

Akıllı Servis Merkezleri içerisinde çalışmakta olan teknisyenler, cihazlar üzerindeki arızaları bir saat içinde giderebiliyor. Cihazın problemi ise bu zaman içinde çözülemeyecek bir durumdaysa müşterilere yedek  bir akıllı telefon hizmeti verilmiş oluyor. Cihaz değişimi gerekli hallerde ise kullanıcılara açılmamış ambalajı ile birlikte bir telefon verilmekte.

Samsung şirketinin Samsung Members uygulaması ile birlikte çağrı merkezi de müşterilerine destek sunmayı aralıksız olarak devam ettirmekte. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.