Oppo şirketinden yeni bir yakınlaştırma özelliği

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo şirketi, kısa zaman öncesinde yeni akıllı telefon markalarından Oppo Reno’nun duyurusunu yaptı.

Oppo şirketinden yeni bir yakınlaştırma özelliği


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo şirketi, kısa zaman öncesinde yeni akıllı telefon markalarından Oppo Reno’nun duyurusunu yaptı. Oppo Reno isimli modelin ilk premium  durumdaki akıllı telefonu da Oppo Reno 10x Zoom modeli olarka öne çıktı. Oppo Reno 10x Zoom modeli tanıtıldığı zaman 5x optik ile birlikte 10x hibrit ve de  20x dijital yakınlaştırmayı desteklemekteydi lakin söz konusu bu durum  çok kısa bir zaman içinde değişmiş olacak.

Oppo şirketi tarafından geliştirilme işlemlerine devam edilen yeni bir tane  güncelleme, Oppo Reno 10x Zoom isimli modele tam tamına 60x dijital  bir yakınlaştırma özelliği kazandırmış olacak. Böylelikle de Oppo Reno 10x Zoom modeli 50x dijital bir yakınlaştırmaya sahip olarak karşımıza çıkan Huawei P30 Pro isimli modelden çok daha yüksek bir yakınlaştırma özelliği sunmuş bulunacak.


Sparrows News ismine sahip olan bir YouTube kanalı, ilk önce Tayvan’da paylaşılacak özelliğe ait bir tane video paylaştı. Video ise, Oppo Reno 10x Zoom isimli modelin 60x özelliğe sahip dijital yakınlaştırma özelliği sayesinde kazanmış olduğu inanması zor yakınlaştırma yeteneğini de çok açık bir şekilde gözler önüne sermiş oluyor. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.