Samsung şirketinden 7 tane modeli için güncelleme

Samsung şirketi, son dönemler içerisinde telefonlarının üzerinde yer alan yazılımlarını birer ikişer  bir şekilde güncellemeye başlamış oldu.

Samsung şirketinden 7 tane modeli için güncelleme


Samsung şirketi, son dönemler içerisinde telefonlarının üzerinde yer alan yazılımlarını birer ikişer  bir şekilde güncellemeye başlamış oldu. Galaxy A10 modeli ile birlikte Galaxy A2 Core modeli, Android işletim sisteminin Haziran ayındaki güvenlik yamasını almış son telefonlar olarak öne çıktı. Samsung şirketi öte yandan eski amiral gemisi telefonları arasında yer alan Galaxy Note 8 modeli ve  şu an içerisindeki amiral gemisi telefonlarından Galaxy S10 serisiyle alakalı olarakta güvenlik yaması paylaşmayı hiç bir şekilde ihmal etmiş değil. Geçmiş dönemde güncelleme yapmak amacıyla geç kalma konusunda suçlanmakta olan Samsung şirketi ise, bu kez elini  çok daha hızlı tutmakta.

SamMobile şirketinden gelmiş olan haberlere bakılır ise Galaxy A10 modeline ait güncelleme Hindistan içerisinde, Galaxy A2 Core modeliyle ilgili güncelleme de Irak içerisinde başlamış oldu.

Diğer taraftan yeni güncellemeyle beraber bir ''yama notları'' da paylaşılmadı. Güvenlikle alakalı bir yama gelmiş olacak fakat farklı değişiklikler yapılıp yapılmayacak olduğu da çok fazla merak edilmekte. Yeni  gelmiş olan bu güncellemeyle beraber Galaxy A10  modeli ve Galaxy A2 Core modelinin  Telegram üzerinde yaşamış olduğu uyum problemlerinin çözülmesi konusunda da bir beklenti var. Benzeyen bir problemi yaşamaya devam eden Galaxy A30 modeli, son gelmiş olan güncellemeden hemen sonrasında ise bu söz konusu sıkıntıyı aşmayı başarmıştı.

Galaxy S10 serisi içerisinde bulunan her 3 tane telefon modeli de yeni yamayı almış olacak. Güncelleme şu an içerisinde Hong Kong’da resmi bir şekilde dağıtılmaya başlanmış bir durumda, yakın bir zamanda ise öteki ülkelerde de indirilebilir bir durumda bulunacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.