Samsung şirketinden hediye müjdesi

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde görüntülenmiş olan gerçek kablosuz şarj desteğine sahip Galaxy Buds isimli modelin, Apple AirPods ürünüyle çok büyük bir rekabete girecek olması konusunda beklenti var bekleniyor.

Samsung şirketinden hediye müjdesi


Geçmiş olduğumuz günler içerisinde görüntülenmiş olan gerçek kablosuz şarj desteğine sahip Galaxy Buds isimli modelin, Apple AirPods ürünüyle çok büyük bir rekabete girecek olması konusunda beklenti var bekleniyor. 149 Euro tutarındaki fiyatı ile birlikte satışa çıkması konusunda beklenti bulunan cihazla alakalı olarak Samsung Galaxy S10  modelini almayı isteyen kullanıcıları  çok daha mutlu edebilecek bir iddia gündeme gelmiş oldu.

Hollanda asıllı blog sitelerinden biri olan GalaxyClub, Galaxy S10 modelinin Rusya'ya özel olarak hazırlanmış tanıtım sayfası içerisinde Galaxy S10 modelinin ön siparişle alınabilme tarihinin 20 Şubat ila 7 Mart  tarihleri arasında yer alacağını gösteren özel bir metin keşfetmiş oldu. Belirtilmiş olan bu tarihler ise, daha önce çıkan Galaxy S10 modelinin satış başlangıç tarihinin 8 Mart tarihi olduğunu söylemekte olan sızıntıları da doğrular niteliği taşıyor.

Öte yandan site üzerinde Samsung Galaxy S10  modeliyle alakalı ön sipariş vermiş olanların, ücretsiz bir şekilde Galaxy Buds isimli kablosuz kulaklığa sahip olabilecekleri ifade edildi. Bütün Galaxy S10 modellerinin mi yoksa yalnızca en pahalı durumda satılanın mı Galaxy Buds hediyesi ile beraber geleceği de halen bilinmemekte.

Samsung şirketinin ön sipariş vermiş olan kullanıcılara özel olarak daha öncesinde de bir takım avantajlar sağlamış olması, bu bahsi geçen iddiayı güçlendirmiş oluyor. GalaxyClub tarafından belirtilmiş olan Rus internet sitesi üzerinde fiyatlandırmayla alakalı da bir bilgi yer almıyor. 20 Şubat tarihi içerisinde San Francisco'da gerçekleşecek Galaxy S10 tanıtımı esnasında Galaxy Buds isimli ürününde karşımıza çıkacak olması beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.