Samsung şirketinden ikinci nesil bir katlanır telefon

Samsung şirketinin Galaxy Fold ismine sahip ilk katlanabilir ekrana sahip telefonu herkeste fazlasıyla yüksek bir heyecan yaratmış olsa bile halen raflarda görmüş değiliz.

Samsung şirketinden ikinci nesil bir katlanır telefon


Samsung şirketinin Galaxy Fold ismine sahip ilk katlanabilir ekrana sahip telefonu herkeste fazlasıyla yüksek bir heyecan yaratmış olsa bile halen raflarda görmüş değiliz. İlk parti yapılan cihazın yaşamış olduğu problemler, bu alan içerisinde bir gecikmeye sebep olsa bile sektörün sonunu getirebilecek bir sorunda değil. Samsung şirketi ise, gelecek dönemlerin bu tablet - telefonlarda olduğu konusundaki inancı tam. 

Güney Kore asıllı şirketin, katlanabilir  özelliğe sahip telefon alanı içerisinde en önemli rakipleri arasında yer alan Huawei şirketi daha kendisine ait telefonlarından Mate X modelini piyasaya çıkartamadan 2. nesildeki katlanabilir  özelliğe sahip telefon üstünde çalışmalara başlamış bir durumda. 

Şirketin Tayvan’da yeralan tedarikçileri, Samsung şirketinin yeni cihazla ilgili olarak çalışmaya başlamış olduğunu ve önümüzdeki senenin ilk günlerinde ürünü tanıtabilecek olduğunu ifade ediyor. Cihazın  tam olarak ne zaman karşımıza geleceği de netlik kazanmış değil. Yeni gelecek katlanabilir özelliğe sahip bu telefon, Galaxy Fold modelinin tam tersine dikey bir şekilde katlanıyor olacak. Çıkan haberler içerisinde herhangi bir şekilde teknik özellik belirtilmemiş olsa bile ekranın 6,7 inç büyüklüğünde bulunacağı ifade ediliyor. Şirketin öte yandan bu senenin Kasım ayı itibariyle parça tedariğine başlayacak olduğu da bildirilmekte. 


Samsung şirketi, Galaxy Fold modeliyle alakalı da bir açıklama gerçekleştirmedi. Fazla sayıda uzman ise,  söz konusu bu cihazın 7 Ağustos tarihi içerisinde Galaxy Note10 modeliyle beraber yeniden tanıtımının yapılacağını düşünmeye başladı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.