Samsung şirketinden kablosuz yeni bir kulaklık

Kablosuz özelliğe sahip kulaklıklar artık her gün çok daha popüler bir duruma gelirken akıllı telefon üreten firmalarda kablosuz kulaklıklar hususunda hiç bir şekilde sessiz kalmamakta.

Samsung şirketinden kablosuz yeni bir kulaklık


Kablosuz özelliğe sahip kulaklıklar artık her gün çok daha popüler bir duruma gelirken akıllı telefon üreten firmalarda kablosuz kulaklıklar hususunda hiç bir şekilde sessiz kalmamakta. Apple şirketi, kablosuz özelliğe sahip kulak içi kulaklık talep eden müşterilerine AirPods’larla birlikte cevap verirken, Samsung şirketi ise Gear X İcon ürünüyle beraber bu ihtiyacı karşılamaktaydı. En azından bu zamana kadar böyleydi.

Samsung Türkiye'nin web sitesinde yer alan cihazların garanti zamanlarıyla alakalı kısmında Gear X İcon isimli kablosuz kulaklıkların yanı sıra bir tanede Galaxy Buds isminde yeni bir tane ürün görüntülenmiş oldu. Sızıntılara bakılır ise Galaxy Buds isimli ürün, Samsung şirketinin  yeni gelecek bir kablosuz kulak içi kulaklık modeli olarak karşımıza çıkacak ve Samsung şirketi, bu modelle beraber Gear isimli markasına tamamen veda etmiş bulunacak.

Galaxy Buds ile alakalı olarak halen detaylı bir bilgi yer almıyor fakat cihazların Gear X İcon isimli ürünün yerine gelmesine kesin gözü ile bakılmakta. Öte yandan Galaxy Buds isimli ürününün Galaxy akıllı telefonların kutusu içerisinden çıkmış olan kulaklıkları da geliştirmeyi sürdüren AKG  şirketi tarafından geliştirilmiş durumda bulunma ihtimali de bayağı bir yüksek. Galaxy Buds isimli ürünün Galaxy S10 modelleri ile beraber tanıtılması beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.