Samsung şirketinden kırmızı renge sahip Galaxy S10 modeli

Akıllı telefon üreten firmalar, ürünlerini  çok daha uzun bir zaman boyunca gündemde tutabilmek ve kendilerini anımsatacak reklamlar yapabilmek amacıyla bazı dönemlerde ürün gamları için ilaveler yapmaktalar.

Samsung şirketinden kırmızı renge sahip Galaxy S10 modeli


Akıllı telefon üreten firmalar, ürünlerini  çok daha uzun bir zaman boyunca gündemde tutabilmek ve kendilerini anımsatacak reklamlar yapabilmek amacıyla bazı dönemlerde ürün gamları için ilaveler yapmaktalar. Samsung şirketi de Galaxy S10 ailesiyle alakalı yeni bir üyeyi tanıttı. Cardinal Red ismi verilmiş olan bir kırmızı renge sahip olarak karşımıza çıkan bu cihazda, 128 GB'lik bir depolama alanı yer alıyor olacak.

Yeni elen bu renk ilk önce Samsung Galaxy S10 modeli ve Galaxy S10+ modellerinde yer alacak, yakın zaman içerisinde S10e modelleri üzerinde de tercih edilebiliyor olacak.

Samsung şirketi çok sık bir şekilde amiral gemisi telefon modellerine yeni renk seçenekleri ilave ediyor. Daha öncesinde de Galaxy S8 modeli ve Galaxy S9 modeli, piyasaya çıkartıldıktan sadece aylar sonrasında daha yeni renk seçeneklerine kavuşmuş durumdaydı. Geçmiş dönemde Burgundy Red şeklindeki tonu tercih etmiş olan şirket firma, bu kez kırmızının değişik bir tonunu deneme kararı aldı.

Yeni gelen bu renk seçeneğinin her pazarda açık durumda olması beklenmemekte. Daha öncesinde de gerçekleştiği gibi sadece belli ülkeler içerisinde satışa çıkması konusunda bir beklenti bulunan yeni kırmızı renge sahip cihaz şimdilik İsviçre içerisinde satışa çıkartıldı.

Cihazın özelliklerine bakıldığında ise hiçbir şekilde bir değişiklik yer almıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.