Samsung şirketinin etkinliğinde Huawei şirketine ait telefon hediyesi

Bu zamana kadar bir çok etkilik içerisinde Huawei şirketine ait akıllı telefon modellerinin ödül şeklinde verilmekte olduğunu görmüştük.

Samsung şirketinin etkinliğinde Huawei şirketine ait telefon hediyesi


Bu zamana kadar bir çok etkilik içerisinde Huawei şirketine ait akıllı telefon modellerinin ödül şeklinde verilmekte olduğunu görmüştük. Bu söz konusu etkinliklerin ortak durumdaki bir noktası da Huawei şirketi tarafından gerçekleştirilmesi veyahut destekleniyor olmasıydı. Haberimiz için konu olmuş durumdaki etkinlikte de gerçekleştiren firma Samsung, ödülleri de Huawei şirketine ait telefon olarak açıklandı.

24 Haziran tarihi içerisinde ''ISOCELL'' adına sahip etkinliğini Weibo hesapları üzerinde duyurmuş olan Samsung şirketi, kazanan için Huawei şirketinin Nova 4e modelindeki telefonunu hediye edecek olduğu konusunda duyuru yaptı. Sizler sormadan  önce bu konuda biz bir açıklama yapalım: Samsung şirketi, Huawei Nova 4e modeli içerisinde Samsung şirketinden tarafından üretilmiş olan ISOCELL görüntü sensörü yer aldığından dolayı yarışmanın verilecek ödülünü bir Huawei şirketine ait  telefon şeklinde belirleme kararı almış.

Nova 4e modeli içerisinde yer alan sensör, Samsung şirketinin 32 MP'lik özelliğe sahip GD1  isimli sensörü. Bu söz konusu sensör, bir  tane akıllı telefon üzerinde kullanılmış olan ilk 32MP çözünürlüğe sahip sensör olabilme ünvanına da sahip bir durumda.

Huawei Nova 4e  modeli 6,15 inç büyüklüğündeki bir ekran üzerinde 2312x1080 şeklindeki çözünürlüğü de kullanıcılarına sunmuş oluyor. Kirin 710 isimli işlemcisini kullanmakta olan bu telefon modelinde 4 veyahut 6 GB'lik bir RAM ve de  128 GB'lik dahili  bir depolama seçenekleri yer almakta. 24 MP'lik geniş açıya sahip sensörün yanında 8 MP'lik bir özelliğe sahip ultra geniş açısı bulunan ve 2 MP'lik bir derinlik sensörünü barındırmakta olan bu telefon, arka kısımda 3 tane kamerayla karşımıza çıkmış bir durumda. En son ise bu telefon, 3.340 mAh gücündeki bir batarya ile karşımıza çıkmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.