Şoför uyuyunca kamyonun altına girerek kaza yaptı

Antalya ilinin Manavgat ilçesi içerisinde şoförünün uyumakta olduğu tespit edilen bir otomobil, aynı yönde seyir durumunda bulunan kamyonun altına girmiş oldu.

Şoför uyuyunca kamyonun altına girerek kaza yaptı


Antalya ilinin Manavgat ilçesi içerisinde şoförünün uyumakta olduğu tespit edilen bir otomobil, aynı yönde seyir durumunda bulunan kamyonun altına girmiş oldu. Otomobilin şoförü ise aracının hurdaya dönmüş olduğu söz konusu bu kazayı şans eseri  çok ufak sıyrıklarla atlatmış oldu.

Kaza ise, Manavgat - Alanya D-400 karayolu üzerinde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise Manavgat yönünden Alanya yönünde doğru seyir durumunda bulunan Barış Yağmur’un kullanmakta olduğu 07 NYM 51 plakasına sahip otomobil, Doğançam Mahallesinin sınırları içerisinde aynı yöne doğru seyir durumunda bulunan Bayram Çalışkan’ın kullanmakta olduğu 15 NF 643 plakasına sahip bir kamyona arka taraftan çarptı. Otomobil şoförünün direksiyon başında uyumuş olması sonrasında meydana gelen bu kaza esnasında otomobil  adeta hurdaya dönmüş oldu. Motor kısmı komple parçalanmış olan bu otomobilin şoförü ise çok büyük  bir şans eseri bu kazayı hafif sıyrıklar ile atlatmış oldu. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.