Samsung şirketinin Galaxy A10 modeli yolda

Dünya üzerindeki ilk 4 arka kameraya sahip akıllı telefon olarak öne çıkan Galaxy A9 2018 modeliyle beraber isminden fazlasıyla söz ettirmiş olan Samsung, A serisinin yeni gelecek üyesi üstünde çalışmalarına hız kesmeden devam etmekte

Samsung şirketinin Galaxy A10 modeli yolda


Dünya üzerindeki ilk 4 arka kameraya sahip akıllı telefon olarak öne çıkan Galaxy A9 2018 modeliyle beraber isminden fazlasıyla söz ettirmiş olan Samsung, A serisinin yeni gelecek üyesi üstünde çalışmalarına hız kesmeden devam etmekte. Firmaya yakın kaynaklar tarafından elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa, Samsung Galaxy A10 modeliyle birlikte kullanıcıların karşısına çıkmak için hazırlanmakta.

Bilmekte olduğunuz gibi, Galaxy A9 2018 modeliyle ilgili yapılmış olan sızıntılarda, bahsi geçen telefonun ekran üzerinden parmak izi okuyucusuyla birlikte gelecek olduğu ileri sürülmüştü. Lakin, bu özelliğine yeni A9 modeli içerisinde yer vermemekte olan Samsung şirketi, daha fazla dörtlü arka kamera konusu üstüne odaklanmıştı.

Fakat, PhoneArena'nın tarafından gün yüzüne çıkartılmış olan bilgilere bakılırsa, Samsung şirketinin ekranı üzerinden parmak izini okuyucusunu Galaxy A10 modeli içerisine saklamış olduğu iddia edildi. Sızdırılmış olan bu bilgilere bakılırsa, teknoloji devinin ilk ekran üzerinden parmak izi okumakta olan modelinin Galaxy A10  modeli olacak.

Samsung şirketi Galaxy A10 modeliyle tekrardan bir ilke imza atacağı açıklanan firmanın, gelecek sene piyasaya sürecek olduğu yeni akıllı telefon modelinin 10 nm'yle üretilmiş olan Snapdragon 845 isimli işlemcisinden de güç alacak olduğu ön görülmekte. Bu hariç olarakta bir taraftan Galaxy M serisi üstünde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren teknolojinin devi, her türden segmentten müşteriye en iyi biçimde hitap etmeyi hedeflemekte.

En son, yeni Galaxy A9 modeli ile beraber kullanıcılara sunulmuş olan 4'lü arka kamera kurulumunun aynı biçimde, Galaxy A10 modeli içerisinde de yer alacak olması beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.