Samsung şirketinin Galaxy A50 modeli görüldü

91mobiles tarafından, Samsung şirketinin orta segmentte yer alacak yeni temsilcilerinden Galaxy A50 modelinin kasasına ait resimler sızdırıldı.

Samsung şirketinin Galaxy A50 modeli görüldü


91mobiles tarafından, Samsung şirketinin orta segmentte yer alacak yeni temsilcilerinden Galaxy A50 modelinin kasasına ait resimler sızdırıldı. Sızdırılmış olan görsellere bakılır ise cihaz 3'lü arka kamerasının kurulumuna, Infinity-V veyahut Infinity-U isimli yeni tasarıma, 3.5 milimetrelik kulaklık girişine ve  de USB Type-C portuna sahip olarak karşımıza çıkacak. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde tanıtımı yapılan Galaxy M20 isimli serisininde Infinity-V isimli tasarımla tanıtılmış olduğunu düşünecek olursak Samsung şirketinin 2019 senesi itibariyle standart durumdaki kalın çerçevesi bulunan Infinity tasarıma veda edecek olduğunu açıkça ifade edebiliriz.

Şu zamana kadar sızdırılmış olan başka özelliklere bakılırsa Galaxy A50 modeli, Exynos 9610 isimli işlemciye, 4 GB'lik bir RAM’e ilave bir şekilde 64 GB ila 128 GB'lık bir depolama alanına, 4,000 mAh gücündeki bir bataryaya, 2 tane SIM kart desteğine, Android 9.0 Pie  isimli yeni işletim sistemine; mavi ile birlikte pembe, siyah ve de beyaz renkleri olmak üzre 4 değişik renk seçeneğine, ekrana gömülü  bir durumda gelecek parmak izi tarayıcının yanı sıra 3'lü arka kameranın kurulumuna sahip olarak karşımıza çıkacak. Cihazın uygun fiyata sahip olarak gelmesi halinde orta segment içerisinde çok popüler bir model olmaması amacıyla hiçbir sebep yok.

Samsung şirketinin 2019 senesinin içinde Galaxy A isimli seriye ait 9 değişik model tanıtması konusunda bir beklenti var. Firmanın orta segment içerisinde bu kadar fazla değişik modeli satışa çıkartacak olması, Çin asıllı diğer rakipleriyle rekabette elini güçlendirmeyi sağlarken, cihazların uygun fiyata sahip bir şekilde gelmesi durumunda pazar içerisindeki payının da çoğalabilmesine yardımcı olacaktır. Galaxy M isimli seriyle seneye çok hızlı bir giriş yapmış olan Samsung şirketinin yeni Galaxy A isimli serisindeki akıllı telefonları  tam olarak ne zaman tanıtacak olduğu da şu anda bilinmezliğini koruyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.