Samsung şirketinin Galaxy Tab S5 modeli Geekbench testinde sızdı

Galaxy Tab S5 modelinin özellikleri daha öncesinde sızdırılmıştı fakat cihaz, bu defa çok daha kesin özelliklerle beraber Geekbench’in sitesi üzerinde Qualcomm  şirketine ait Snapdragon 855 işlemcisiyle görüntülenmiş oldu.

Samsung şirketinin Galaxy Tab S5 modeli Geekbench testinde sızdı


Galaxy Tab S5 modelinin özellikleri daha öncesinde sızdırılmıştı fakat cihaz, bu defa çok daha kesin özelliklerle beraber Geekbench’in sitesi üzerinde Qualcomm  şirketine ait Snapdragon 855 işlemcisiyle görüntülenmiş oldu. Cihazın üzerinde yer alan kod SM-T865, bu ise Tab S5 modelinin daha öncesinde ortaya çıkmış olan adlarıyla uyuşuyor.

SM-T860 isimli serinin amiral gemisi özellikleri ile gelecek olduğu da bilinmekteydi. Bir tane tablet modelinde Snapdragon 855  isimli yongasını geç bile olsa görmek fazlasıyla güzel bir gelişme şeklinde de yorumlansa fena olmaz. One UI isimli arayüzü bulunan Android 9.0 Pie işletim sistemiyle beraber 6 GB'lik bir RAM ile geleceği de site üzerindeki bilgilerde yer almakta. Tek çekirdek testi içerisinde alınmış olan 3.506 puanla birlikte çoklu çekirdek testi içerisinde alınmış olan 9.788 puanın  çok daha etkileyici  bir durumda olduğunu da söylesek yanlış olmaz.

Cihazın üzerinde yer alan ekranın 10,5 inçlik bir boyuta sahip ve AMOLED teknolojisine sahip olarak gelmesi de beklenmekte. Panelin de tekrar metal ile birlikte cam tasarıma sahip olarak geleceği konusunda tahminler bulunuyor. Kesin bir şekilde çok büyük bir aksesuar türlülüğünün de elde edileceğini söylesek hiç bir şekilde yanlış olmaz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.