Satış rakamları 4 milyon adeti geçti

Resident Evil 2 Remake isimli yapım, satışlar içerisindeki başarısını devam ettirmekte.

Satış rakamları 4 milyon adeti geçti


Resident Evil 2 Remake isimli yapım, satışlar içerisindeki başarısını devam ettirmekte. Capcom şirketi tarafından yayınlanan bültene bakılırsa, Resident Evil 2 Remake isimli yapımın dünyanın genelinde 4 milyon taneden fazla satmış olduğu açıklandı. Bu bahsi geçen başarıya en büyük durumdaki katkı, oyunun çıkmış olduğu hafta dağıtımı yapılan 3 milyon tane kopyadan gelmiş oldu.

PS4 platformu ile birlikte Xbox One platformu ve PC platformu üzerinde oyunun satışlarının çoğalması, 1996 senesindeki çıkıştan bugüne kadarki zamanda satışı gerçekleştirilmiş olan bütün Resident Evil oyunlarının sayılarını 90 milyon  tane barajına ulaştırmış oldu. 1998 senesi içerisinde piyasaya çıkartılmış olan ilk Resident Evil 2 isimli yapım, 4,96 milyon tane satılmıştı.

Yapımcı şirketin, Ghost Survivors isimli DLC'yi 15 Şubat tarihi içerisinde oyunculara ücretsiz bir şekilde sunmuş olması da satış rakamlarının çoğalmasına yardımcı bulunan bir başka unsur. Resident Evil 2 Remake isimli oyunun platformlar üzerindeki güncel fiyatları da şu şekilde;

Steam platformunda : 399 Türk Lirası tutarında
PlayStation Store üzerinde : 399 Türk Lirası tutarında
Microsoft Store üzerinde : 400.50 Türk Lirası tutarında

Resident Evil isimli seri, büyük bir kısmımızın çocukluğunda yeri bulunan çok önemli bir oyun serisidir. Eski oyunlarına duyulan ilgi hiç bir şekilde tartışılmaz fakat Resident Evil 2 Remake isimli yapımı beğenenler olduğu kadar beğenmeyenlerde bulunuyor. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.