Vivo şirketine ait olan iQOO markasının yeni telefonu için hızlı şarj

Vivo şirketinin yakın bir zaman içerisinde duyurusunu yaptığı alt markalarından iQOO isimli şirket, ilk akıllı telefonun modelini 1 Mart tarihinde piyasaya sürmüş olacak.

Vivo şirketine ait olan iQOO markasının yeni telefonu için hızlı şarj


Vivo şirketinin yakın bir zaman içerisinde duyurusunu yaptığı alt markalarından iQOO isimli şirket, ilk akıllı telefonun modelini 1 Mart tarihinde piyasaya sürmüş olacak. Firma, 44W gücündeki hızlı şarj ile beraber telefonun özelliklerinden bir kısmını resmi bir şekilde onayladı. Ve sonrasında yeni ortaya çıkmış olan ekran görüntülerilerinin bazıları, bize bu yeni gelecek şarj teknolojisinin telefonu tam 50 dakikanın altında komple şarj edecek olduğunu göstermekte.

Bu ortaya çıkmış olan ekran görüntüleri, Vivo iQOO markasının akıllı telefon üzerindeki 46 dakika içerisinde %1 ila %100 arasında değişmekte bulunan pil seviyesini göstermekte. 16 dakika içerisinde %50'ye kadar şarj olmuş durumdaki bu cihazın %50 seviyesinden %100'e çıkabilmesi de neredeyse 2 kat  kadar bir zaman almakta. Bu ortaya çıkmış olan gecikme, daha öncesinde de hızlı şarj teknolojisi bulunan akıllı telefonlarda sık bir şekilde karşılaşmış olduğumuz bir durum. İlk başlarda fazlasıyla hızlı bir şekilde dolmakta bulunan batarya, daha sonrasında oluşabilecek herhangi bir hasarı önleyebilmek amacıyla şarj hızını yavaşlatmakta.

Yayımlanmış olan ekran görüntüleri öte yandan, 44 W gücündeki hızlı şarj teknolojisinin ''Vivo Super FlashCharge'' ya da yalnızca ''Super FlashCharge'' şeklinde isimlendirilecek olduğunu da açık bir şekilde ortaya koymakta.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.