SEGA'dan Yakuza Kiwami 2 müjdesi

SEGA şirketinin Yakuza Kiwami 2 isimli oyunu PS4 platformundan hemen sonra bilgisayarlara da tanıtacak olduğu pek çok kişi tarafından tahmin edilmekteydi.

SEGA'dan Yakuza Kiwami 2 müjdesi


SEGA şirketinin Yakuza Kiwami 2 isimli oyunu PS4 platformundan hemen sonra bilgisayarlara da tanıtacak olduğu pek çok kişi tarafından tahmin edilmekteydi. Oyun üretici firmanın, oyunun bilgisayar versiyonuyla ilgili fiyat önerisinde bulunmasından sonra ise söz konusu bu tahminler daha fazla güçlenmeye başlamıştı. Fakat şimdi ise bu tahminleri netleştirecek yeni bir  tane daha ipucu elde etmeyi başardık.

Yakın bir zaman içerisinde resmi Steam hesabında yer alan logosunu değiştirme kararı alan SEGA şirketinin yeni logosu içerisinde Yakuza serisinin yan karakterleri arasında yer alan Goro Majima bulunuyor. Pekala bunun netliğinden nasıl bu kadar emin bir durumda olabiliyoruz? Zira SEGA şirketi senelerdir duyurularını üstü kapalı bir biçimde gerçekleştirmekte ve duyurularını ise buna benzer platformlar üzerinden yapmayı tercih etmekte. Huylu huyundan hiç bir şekilde vazgeçmez diye düşünmekteyiz.

Sadece bir kaç sene öncesinde SEGA şirketi, Bayonetta’ya ait olan Vanquish oyunuyla beraber Steam platformuna gelecek olduğunu duyurmak maksadıyla Bayonetta’nın 8 bitlik özelliğe sahip bir versiyonunu paylaşmıştı. Şimdi de resmi Steam avatarı üzerinde Majima’nın göz bandını görmekteyiz. Bu sebepten dolayı da Yakuza Kiwami 2 isimli yapımın çok kısa bir zaman içinde oyuncularla buluşturulacak olduğuna yönelik hiç  bir şekilde şüpheniz bulunmasın.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.