Sharp AQUOS R3 modeli resmi bir şekilde tanıtıldı

Japon asıllı tüketici elektroniği firmalarından Sharp, firmanın bu seneki ilk üst seviyede yer alan akıllı telefonu olarak öne çıkan Sharp AQUOS R3 modelini resmi bir şekilde duyurdu.

Sharp AQUOS R3 modeli resmi bir şekilde tanıtıldı


Japon asıllı tüketici elektroniği firmalarından Sharp, firmanın bu seneki ilk üst seviyede yer alan akıllı telefonu olarak öne çıkan Sharp AQUOS R3 modelini resmi bir şekilde duyurdu. Snapdragon 855 isimli işlemciden gücünü alan Sharp AQUOS R3 modeli, firmanın kendisine ait IGZO isimli ekranıyla birlikte ve birkaç tane harika özelliğe daha sahip durumda. Cihaz içeriisnde en dikkat çeken özelliğise tasarımıyla birlikte ekranı.

Sharp AQUOS R3 modeli, piyasa içerisinde yer almış olan bir çok akıllı telefonun tam tersine 2 çentik bulunan bir tasarıma sahip durumda. Cihazın üst kısmında ön kamera için, alt kısmında da parmak izini tarayıcısı amacıyla bir çentik yer alıyor. Ekrana gömülü bir şekilde parmak izi tarayıcının standart durumuna gelmiş olduğu bir dönem içerisinde bu detay ise  eksi kısmına yazılabilir. Daha da önemli olanı cihaz üzerinde 120 Hz'lik bir ekran yer alıyor.

Qualcomm şirketinin Snapdragon 855 isimli işlemciyle karşımıza çıkan bu telefonda 6 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir depolama alanı bulunuyor. 6,2 inç büyüklüğüne sahip 1440 x 3120 piksellik bir çözünürlük sunan QHD+ 120 Hz'lik 5. Nesildeki Pro IGZO ekranla gelen model Android 9.0 isimli Pie işletim sistemiyle kutusundan çıkıyor.

12.2 MP'lik  f/1.7 ve 20 MP'lik f/2.0 2 arka kamerasına eşlik eden 16.3 MP'lik bir f/2.0 ön kameralı telefon hızlı şarj desteği bulunan 3.200 mAh gücündeki bir batarya ile besleniyor.

Telefon ayrıca, fiziksel durumdaki parmak izi tarayıcısından dolayı fazlasıyla hızlı bir ekran kilidi sunmuş oluyor. Aslında yine de tasarım yönünden bu tercihin  pek çok olumsuz tarafları da yer almakta. Sharp AQUOS R3 isimli model, Dolby desteğine sahip stereo hoparlörüyle beraber müzik hususunda da kullanıcıyı hiç bir şekilde üzmemekte. Japon asıllı firma, ürünün fiyatıyle alakalı olarak halen bir bilgi paylaşmış değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.