Sony şirketi telefon pazarını bırakmamaya kararlı

Bir zamanlar en çok tercih edilen mobil cihaz üreticileri arasında yer alan Sony şirketi, almış olduğu bazı yanlış kararlar sonucunda sahip olmayı başardığı piyasayı da nerdeyse kaybetti.

Sony şirketi telefon pazarını bırakmamaya kararlı


Bir zamanlar en çok tercih edilen mobil cihaz üreticileri arasında yer alan Sony şirketi, almış olduğu bazı yanlış kararlar sonucunda sahip olmayı başardığı piyasayı da nerdeyse kaybetti. Bu  durumla birlikte mobil telefonları hiç bir şekilde bırakmamış olan Japon asıllı firma, yeni cihazlar üstünde de çalışmayı sürdürüyor. Bu durumun en son örneği de 3 tane kamerası bulunan bir telefon modeli.

Sony şirketinin şu zamana kadar üretmiş olduğu tek bir tane 3 kamerası bulunan model bulunuyor, o ise Xperia 1 modeli. Bu telefon üzerinde kameralar cihazın orta bölümünde konumlandırılmış bir durumdayken, yeni görüntü içerisinde sol üst kısımda  yerleştirilmiş bir halde. Bu söz konusu cihazın hangi model olarak karşımıza çıkacağı hususunda kesin bir bilgi yer almazken Çin asıllı blog sitelerinden biri olan  Zackbuks, cihazın Xperia 1v modeli veyahut Xperia 1s modeli olabileceğini ifade ediyor.

Cihazın 9 Temmuz tarihi içerisinde Tokyo'da tanıtılacak olduğunu ifade edilen Zackbucks, teknik  durumdaki özellikler kısmında kesinlikle hiçbir  bir şekilde bilgi vermemekte. Fakat tahminler  ise söz konusu bu telefonun LCD bir panel ile karşımıza çıkacağını, Snapdragon 855 ismine sahip popüler çip set ile gelecek olduğunu ve Xperia 1 modelinen çok daha ucuz bir fiyatla geleceğini söylemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.