Sony şirketi yeni bir oyun tanıtımı yapmaya hazırlanıyor

Sony şirketi, bir başka ''State of Play'' planıyla alakalı duyurusunu daha gerçekleştirmiş durumda. Bu planlar arasından biri de PlayStation 4 konsoluna çıkacak çok daha yeni bir oyun olarak karşımıza geldi

Sony şirketi yeni bir oyun tanıtımı yapmaya hazırlanıyor


Sony şirketi, bir başka ''State of Play'' planıyla alakalı duyurusunu daha gerçekleştirmiş durumda. Bu planlar arasından biri de PlayStation 4 konsoluna çıkacak çok daha yeni bir oyun olarak karşımıza geldi. Firma tarafından yapılmış olan duyuruya bakılırsa yayın, 9 Mayıs tarihi içerisinde gerçekleşmiş olacak ve ileriye dönük bir takım haberler de olacak. Fakat Sony şirketi son zamanlar içerisinde gündemi meşgul etmeye başlayan konular arasında yer alan yeni nesil konsoluyla alakalı herhangi bir bilgilendirme yapılmayacağını da resmen açıkladı.

Sony şirketi tarafından bugün yapılmış olan bilgilendirmeye bakılırsa, etkinlik yalnızca 10 dakika kadar sürmüş olacak ve Sony şirketinin gelecek oyun planlarını içeriğinde barındıracak. Sony şirketi yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Gelecek dönemdeki PS4 oyunlarıyla alakalı güncellemelerle beraber duyurularımız olacak'' ifadelerine yer verdi.

Sony şirketi, State of Play esnasında tanıtımı yapılacak yeni oyunun adını ise açıklamadı. Bu sebepten dolayı oyuncuların zaten ismini bilmiş olduğu veyahut firmanın üstünde çalışmakta olduğunu bildiği bir oyunun tanıtımını gerçekleştireceği görüşleri de bulunmakta. Öte yandan burda tanıtımı yapılacak olan yeni oyunun Days Gone benzerindeki PS4 konsoluna özel oyunu olarak karşımıza çıkabileceği de düşünülmekte.

Firma ilk State of Play yayını esnasında Iron Man VR isimli oyundan bir tane fragman, Days Gone isimli oyundan bir hikaye fragmanı paylaşmıştı. Öte yandan birkaç tane Mortal Kombat 11 oyununa ait karakteri de bu yayın esnasında ortaya çıkmıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.