Sony şirketinden yeni bir kulaklık duyurusu

Sony şirketi, kulaklıklar hususunda fazlasıyla başarılı işler ortaya koymuş bir durumda.

Sony şirketinden yeni bir kulaklık duyurusu


Sony şirketi, kulaklıklar hususunda fazlasıyla başarılı işler ortaya koymuş bir durumda. Sony şirketinin üretmiş olduğu bir çok model yer almasına karşın ekstra bass özelliğine sahip kablosuz kulaklıkları, kullanıcılar tarafından çok sık bir şekilde tercih edilmekte ve piyasanın sürekli olarak çok satış gerçekleştiren ürünlerinden bir tanesi olmayı da başarmakta. Üretilmiş durumdaki yeni kablosuz kulaklıkları sayesinde Sony şirketi, bir defa daha farkını ortaya koymuş oluyor.

WH-XB900N isimli yeni Sony kulaklığının teknik durumdaki detaylarına şöyle bir göz atmak gerekir ise; kablosuz özelliğe sahip olan kulaklık ekstra bass ile birlikte gürültüyü önleme şeklindeki özelliğe de sahip. 30 saate kadar ulaşan kullanım zamanına olanak vermekte bulunan WH-XB900N adlı kulaklık, akıllı telefonlarınız üzerinde yer alan Google Asistan ve de  Siri benzerindeki asistanlarla da çok iyi bir şekilde optimize edilmiş bir vaziyette ve çok rahat bir şekilde kullanılabilmekte. Öte yandan kulaklık üstünden kontrollerinizi gerçekleştirebilmeniz amacıyla dokunmatik bir bölge de yer almakta.

Gelecek ağustos ayı içerisinde piyasaya çıkacağı konusunda açıklama yapılan WH-XB900N adlı modelin siyah ile birlikte mavi renkleri bulunacak. Ürünün satış fiyatı da 278 dolar tutarında (yaklaşık  olarak 1.700 Türk Lirası) şeklinde belirlenmiş bir vaziyette.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.