Bu powerbank Macbookları bile şarj etmekte

Hyper şirketi yeni  bir tane HyperJuice 130 W çıkışı bulunan taşınabilir şarj aleti duyurusu yaptı

Bu powerbank Macbookları bile şarj etmekte


Hyper şirketi yeni  bir tane HyperJuice 130 W çıkışı bulunan taşınabilir şarj aleti duyurusu yaptı

Yenilenen HyperJuice batarya, 2 tane USB-C bağlantı noktası ile birlikte karşımıza çıkıyor. Bu çıkışlardan bir tanesi 100 W gücünde bir çıkış sağlayabilmekte. Bunun sayesinde ise HyperJuice, Apple  şirketine ait dizüstü bilgisayarları dahi çok hızlı bir şekilde şarj edebilir. 

2 tane çıkışı da aynı esnada kullanıp MacBook Pro cihazı ile birlikte iPad Pro cihazını aynı esnada maksimum  bir hızda şarj edebilme özelliğine sahip bataryanın üreticisi olarak öne çıkan Hyper şirketi, üretmiş olduğu bu yeni bataryasının dünya üzerinde bir ilk olduğunu da açık bir şekilde ifade ediyor. HyperJuice tam tamına 27.000 mAh gücündeki bir kapasiteye sahip durumda. Söz konusu bu batarya, havayolunun yönetmenliklerine de tamamen uygun bir biçimde üretildi ve bir tane  uçağa bile alınabilmekte.

HyperJuice isimli ürün, Apple ürünleri ile de tam uyumlu bir biçimde tasarlanmış oldu ve gümüş ile birlikte uzay grisi renklerinde üretimi yapıldı. 112 W şeklindeki bir güç adaptörüyle beraber yalnızca 1 saat içerisinde şarj edilebilmekte olan HyperJuice, şarj olduğu esnada da öteki cihazları şarj etmeyi sürdürebilmekte

HyperJuice isimli bu ürün yurtdışında tam olarak 250 dolar tutarındaki bir ücretle satılmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.