Sony şirketinin katlanabilir ekranlı telefonu hangi isimle gelecek?

Samsung şirketinin Galaxy Fold modeliyle aniden yıldızı parlamış olan fakat daha piyasaya net bir şekilde sürülmemiş durumdaki katlanabilir ekrana sahip telefonlar kervanına Huawei şirketi ile birlikte Xiaomi şirketi ve  de LG şirketinden sonra şimdi ise Sony şirketi katılmakta.

Sony şirketinin katlanabilir ekranlı telefonu hangi isimle gelecek?


Samsung şirketinin Galaxy Fold modeliyle aniden yıldızı parlamış olan fakat daha piyasaya net bir şekilde sürülmemiş durumdaki katlanabilir ekrana sahip telefonlar kervanına Huawei şirketi ile birlikte Xiaomi şirketi ve  de LG şirketinden sonra şimdi ise Sony şirketi katılmakta. Ortaya çıkartılmış olan bir rapora bakılır ise Sony şirketinin üstünde çalışmakta olduğu yeni Xperia F isimli seri, katlanabilir ekrana sahip bir şekilde piyasaya çıkartılacak.

Samsung şirketinin esnek özellikli OLED ekran teknolojisini kullanacak olduğu bilgisi verilen Sony şirketinin, katlanabilir ekranla karşımıza çıkacak telefonuyla alakalı bir tasarım bilgisi de şu anda için ne kadar yazık ki bulunmuyor. Bununla beraber  Sony şirketinin katlanabilir ekrana sahip telefonunun 21:9 şeklindeki ekran oranıyla karşımıza çıkacağı söylenmekte. Bu ise Sony şirketinin daha önceden üretimini yaptığı Xpreia 1 modeli ve Xpreia 10 modelini akıllara getirmekte.

Bu söz konusu en  ve boy oranı düşünüldüğünde Sony şirketinin katlanabilir ekrana sahip telefonunun tablete benzeyen bir biçimde yatay bir şekilde açılacak olduğu değil de, telefonun dikey bir şekilde katlanabilecek olduğunu söylemek daha da  olanaklı gözüküyor. Fakat bu  söz konusu bilgi ve de  değerlendirmelerin, Sony şirketinin yapacağı resmi açıklamasına kadar ki süre içerisinde yalnızca söylenti şeklinde kalacağını anımsatmak gerekli. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.