Spotify'dan aylık 200 milyon aktif kullanıcı açıklaması

Kütüphanesi içerisinde 40 milyon taneden çok parça bulundurmakta olan aylık abonelik sistemine dayalı  bir şekilde müzik dağıtımı gerçekleştiren Spotify, dün açıklamış olduğu bilgilere bakılırsa, aylık olarak 200 milyon tane aktif kullanıcı sayısına erişmiş bir durumda.

Spotify'dan aylık 200 milyon aktif kullanıcı açıklaması


Kütüphanesi içerisinde 40 milyon taneden çok parça bulundurmakta olan aylık abonelik sistemine dayalı  bir şekilde müzik dağıtımı gerçekleştiren Spotify, dün açıklamış olduğu bilgilere bakılırsa, aylık olarak 200 milyon tane aktif kullanıcı sayısına erişmiş bir durumda. Bunlardan 113 milyon tanesi Spotify'ı reklamlarla birlikte ücretsiz bir biçimde kullanırken, 87 milyon tane kullanıcıda premium bir şekilde üyelik satın alıp müzik zevkini doyasıya bir şekilde yaşamakta.

Spotify platformunun Premium üyeliğiyle birlikte kullanıcılar müzikleri  kendi cihazlarına da indirip internete hiç bir şekilde  ihtiyaç duymadan müziklerini  hızlı bir şekilde dinleyebilmekteler. Yurtdışında ise aylık 9.99 dolar tutarında bir ücrete sahip olarak satılan Spotify Premium paketi, ülkemiz içerisinde de 14.99 Türk Lirası tutarındaki bir fiyata sahip. Üniversite öğrencilerine özel bir indirim uygulamış olan Spotify, son kısmı ''edu.tr''yle bitmekte olan üniversitelere ait mail adreslerine (alan isimleri) sahip öğrencilerden aylık %50 oranındaki bir indirimle 6.99 Türk Lirası tutarında bir ücret istemekte.

Dünyanın tamamında 78 ülke içerisinde hizmet vermekte bulunan Spotfiy platformu, geçmiş olduğumuz senenin Ocak ayı içinde toplamda 140 milyon tane aylık aktif kullanıcıya sahip bir durumda bulunduğunu ve bunun 70 milyon tanesinin Premium kullanıcı olduğu konusunda bir açıklama yapmıştı. 2008 senesinden bu zamana kadar müziği bizlerle buluşturmakta olan Spotify'ın halen bu şekilde bir ivme ile çalışmalarını sürdürmekte olması pek çok çevre tarafındanda ayakta alkışlanmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.