Steam platformuna ait yeni arayüz tasarımı sızdı

SteamDB platformu, Steam’in üstünde çalışmalarını  sürdürdüğü yeni arayüzle ilgili tasarımının görüntülerini açık bir şekilde  paylaştı.

Steam platformuna ait yeni arayüz tasarımı sızdı


SteamDB platformu, Steam’in üstünde çalışmalarını  sürdürdüğü yeni arayüzle ilgili tasarımının görüntülerini açık bir şekilde  paylaştı. SteamDB platformu, bu söz konusu görüntülerin Çin'de yer alan CS: GO başlatıcı ekranının güncellenmesi ile birlikte sızdırılmış olduğunun açıklamasını da yaptı. 

Paylaşılmış olan görüntülere bakılır ise senelerden beri alışık durumda bulunduğumuz Steam görüntüsünden çokta değişik bir şey olmasa bile son seneler içerisinde fazlasıyla popüler hale gelen yumuşak kenarlıkların yeni arayüz üzerinde kullanılmış olduğunu da söyleyebiliriz. Bu tasarım şeklinin Steam platformuna çok daha modern bir hava katmış olduğu da açıkça görülüyor.

Kütüphane kısmında da bazı değişikler göze çarpıyor. Bir  tane oyununuzun en son oynanmış olduğundan itibaren güncellenip güncellenmemekte olduğunu açıklayan bir tane  bildirim çubuğu, arayüz üzerine ilave edilmiş gibi gözükmekte. Önerilmekte olan atölye içerikleriyle birlikte DLC kısımları da yer değiştirmiş olarak karşımıza. Envanter ekranı içerisindeyse kartlar üstünden fareyle gezmiş olduğunuzda hoş bir efekt sizleri karşılamış oluyor.

Sızıntılara bakılır ise her şey fazlası ile güzel bir durumda gözüküyor fakat Valve şirketinin bu güncellemeyi yakın bir zaman içerisinde çıkartıp çıkartmayacak olduğu konusunda da bir bilgimiz bulunmuyor. Bu  söz konusu kullanıcı arayüzünü değiştirmekte olan güncellemeye geçip geçmeme konusundaki seçenekte kullanıcılara sunulacak olabilir zira pek çok kullanıcı alışmış olduğu görüntünün  bir anda değişmesini çokta iyi bir şekilde karşılamamakta. Valve şirketi, bu güncelleme içerisinde kullanıcıya  özel bir seçenek sunup eski arayüze dönme konusundaki fırsatı da verecek gibi durmakta. Bütün bunların nasıl şekillenecek olduğunu ise gelecek günler içerisinde hep beraber görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.