Xbox Game Pass için umutlandıran özel açıklama

Microsoft şirketi bugün E3 içerisinde yapacak olduğu etkinlikten önce, Xbox Game Pass for PC’nin  resmi fiyatını açıklamış oldu.

Xbox Game Pass için umutlandıran özel açıklama


Microsoft şirketi bugün E3 içerisinde yapacak olduğu etkinlikten önce, Xbox Game Pass for PC’nin  resmi fiyatını açıklamış oldu. Hizmet Amerika Birleşik Devletleri içerisinde aylık 4.99 dolar tutarındaki bir fiyatla çıkışını yapmış olacak. Xbox Game Pass for PC’ye ait betayı en az 10 tane oyunla da süsleyecek olduğu açıklanan Microsoft şirketi, Halo: The Master Chief Collection benzerindeki popüler yapımların yanında, Gears 5 benzerindeki yakın bir zaman içerisinde çıkacak  olan oyunları da bu hizmete dahil edecek olduğunu resmi bir şekilde açıkladı.

Microsoft şirketi çok büyük bir ihtimal ile hizmetin beta sürümünü bugün kullanıma açmış olacak. Sistem beta süreci içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nde aylık 1 dolar tutarında bir ücretlendirmeye tabi olacak. Microsoft şirketi, konsolları üzerinde de yapmış olduğu gibi, Xbox Game Pass’ten fayalanan Windows 10 işletim sistemi kullanıcılarının oyunları indirerek, çevrimiçi ve de çevrimdışı  bir şekilde oynamalarına izin veriyor olacak. Aynı zaman içerisinde Microsoft Xbox Game Pass isimli özelliğin PC versiyonu üzerinde 75’ten fazla geliştiriciden, 100 taneyi geçen oyun sunacak olduğunun sözünü de vermiş oldu.

Başlangıç aşamasında Sega şirketi ile birlikte, Metro Exodus isimli oyunun yapımcısı olan  Deep Silver şirketi, Fallout ile birlikte Elder Scrolls isimli popüler serilerin yapımcısı  olan Bethesda şirketi, Stellaris isimli oyunun yaratıcısı  olan Paradox Interactive şirketi ve de bağımsız yapımcılar arasında yer alan Devolver Digital şirketi gibi geliştiricilerin oyunları  da hizmete dahil durumda bulunacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.