Steam platformundan bedava oyun müjdesi

Kısa bir zaman için ücretsiz hale gelen oyunları sizlerle paylaşmaya devam ettiğimiz serimiz içerisinde bugün çok eğlenceli bir oyunla karşınıza geldik.

Steam platformundan bedava oyun müjdesi


Kısa bir zaman için ücretsiz hale gelen oyunları sizlerle paylaşmaya devam ettiğimiz serimiz içerisinde bugün çok eğlenceli bir oyunla karşınıza geldik. Çevrimiçi ve  ayrıca FPS ''pinball'' şeklinde tanımlayabilecek olduğumuz oyunlardan Kabounce oyuncularının arasında yer alan çekişme ciddi anlamda fazlasıyla büyük. Çevrimdışı modu da yer alan bu oyunda aynı zaman içerisinde zamana karşı da yarışabilmektesiniz.


Kabounce isimli bu popüler oyun  Steam üzerinde bedava oldu. Bunun kapsamında ise ilk adım olarak öncelikle Steam'e giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında ise arama kısmına Kabounce yazarak oyunun  mevcut sayfasına giriş gerçekleştirin.

Kabounce Alın şeklindeki başlık altında yer alan Hesaba Ekle  isimli butonuna basın. Yapmanız gerekli tüm her şey sadece  bu kadar. Oyunu tamamen  başarılı bir biçimde kalıcı bir şekilde kütüphanenize ilave ettiniz. Oyunu hızlı bir şekilde indirmekse Şimdi Yüklemek için Tıklayın isimli butona basmanız yeterli.


Karşınıza çıkacak pencere üzerinde oyunu yüklemeyi istediğiniz yolu seçtikten hemen  sonra İLERİ isimli butonu kullanıp oyunu bilgisayarınıza indirmiş olabilirsiniz. Burda anlamış olduğumuz adımları tamamladığınız zaman Kabounce oyununu dilemekte olduğunuz gibi oynayabilirsiniz. Kısa zaman için ücretsiz hale gelen bu oyunun 24 Haziran saat 20.00'ye kadar bedava bir şekilde kalacağını da unutmamalısınız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.