Galaxy A10s modeli bütün detayları ile görüldü

Bu senenin Şubat ayı içinde gerçekleştirmiş olduğu bir etkinlik kapsamında bütçe  dostu modeli akıllı telefonlarından Galaxy A10 modelin duyurusunu yapan Samsung şirketi, geçmiş olduğumuz haftalar içerisindeyse Galaxy A ailesine ait bir başka modeli olarak öne çıkan Galaxy A10e modelinin tanıtımını yapmıştı.

Galaxy A10s modeli bütün detayları ile görüldü


Bu senenin Şubat ayı içinde gerçekleştirmiş olduğu bir etkinlik kapsamında bütçe  dostu modeli akıllı telefonlarından Galaxy A10 modelin duyurusunu yapan Samsung şirketi, geçmiş olduğumuz haftalar içerisindeyse Galaxy A ailesine ait bir başka modeli olarak öne çıkan Galaxy A10e modelinin tanıtımını yapmıştı. Bugün içerisinde  ortaya çıkmış olan kayıtlardan bazılarına bakılırsa Güney Kore asıllı teknolojinin devi, Galaxy A10s adına sahip bir cihaz üstünde çalışmakta.

Galaxy A10 isimli serinin 3. üyesi durumuna geleceği açıklanan Galaxy A10s modelinin model numarası da SM-A107F olarak karşımıza çıkacak. 3.900 mAh gücündeki bir batarya kapasitesini bünyesi üzerinde barındıracak olduğu bilgisine ulaşılan Galaxy A10s modelinin arka kısmının tasarımıyla alakalı taslağı; cihazın 2 tane arka kameraya, 1 tane LED flaşa ve de parmak izi okuyucusuna sahip olarak geleceğini doğrulamakta.

Micro-USB olduğu konusunda tahminler bulunan portun sağ kısmında 3,5 milimetrelik kulaklık girişinin yer almasını da cihazın bir artısı şeklinde ele alsak yanlış olmaz. 157 x 75,8 x 174,3 milimetrelik ölçülerinin bulunduğu ifade edilen bu cihazın (bu söz konusu ölçülere bakılır ise) ekranının 6,86 inçlik büyüklükte olması beklenmekte. Cihazla alakalı olarak daha çok detay ortaya çıktığı zaman yine sizlerle paylaşmış durumda bulunacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.