Steam üzerinde satılmayacağı açıklandı

Ubisoft şirketinin canlı yayını esnasında oyunculara duyurulmuş olan Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint isimli oyun, pek çok yenilik vaadetmekte.

Steam üzerinde satılmayacağı açıklandı


Ubisoft şirketinin canlı yayını esnasında oyunculara duyurulmuş olan Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint isimli oyun, pek çok yenilik vaadetmekte. Yapılmış olan canlı yayın esnasında 1 saate ulaşan oynanış videosunu paylaşmış olan Ubisoft şirketi, oyunun Steam üzerinde satılmayacak olduğunu resmi bir şekilde duyurdu.

Ubisoft şirketi ile birlikte Tom Clancy's Ghost Recon isimli seriyi takip etmekte bulunan oyuncuların bir zamandır meraklı bir şekilde beklemiş olduğu bu yeni oyun, dün ise Breakpoint ismiyle resmen duyuruldu. Ghost Recon: Breakpoint isimli oyun, pek çok değişik yenilikle oyuncuları karşılamış olacak fakat Steam üzerinde satışa çıakrtılmayacak.

4 Ekim tarihi içerisinde satışa sunulması konusunda bir beklenti olan Ghost Recon: Breakpoint isimli oyun, Ubisoft şirketinin kendisine ait platformu Uplay'e ilave bir şekilde aynı zaman içerisinde Epic Games Store üzerinde satışa sunulmuş olacka. Bu gelişme ile beraber Steam platformu ile birlikte Epic Games Store platformu arasında yer akan rekabet az daha kızışmış olacak gibi gözükmekte.

Ubisoft şirketinin son oyunlarından Anno 1800 isimli oyun ile birlikte Division 2 adlı oyununda Steam üzerinde yer almamış olduğunu göz önüne alacak olursak bu dönem itibariyle hiçbir Ubisoft  şirketinin yapımını Steam üzerinde görmeyecek olmamız muhtemel. 4 Ekim tarihi içerisinde oyunculara sunulması konusunda bir beklenti bulunan Ghost Recon: Breakpoint isimli oyunun paylaşılmış fragmanına ise Ubisoft şirketinin resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.