Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması geldi

Aytemiz Alanyaspor kulübünün  Teknik Direktörü görevinde bulunan Sergen Yalçın, takımının Spor Toto Süper Lig içerisinde Beşiktaş Spor Kulübü'ne 2 - 1'lik skorla yenilmiş olduğu maçta istediklerini yapamamış olduklarını belirtti.

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması geldi

Aytemiz Alanyaspor kulübünün  Teknik Direktörü görevinde bulunan Sergen Yalçın, takımının Spor Toto Süper Lig içerisinde Beşiktaş Spor Kulübü'ne 2 - 1'lik skorla yenilmiş olduğu maçta istediklerini yapamamış olduklarını belirtti.

Yalçın, maçın sonrasında gerçekleştirilen basın toplantısı esnasında, Beşiktaş Spor Kulübünün maçına değişik beklentilerle çıkmış olduklarını ifade ederek; ''Fazla istemiş olduğumuz bir oyun da olmadı. Hücum içerisinde çok daha iyi işler gerçekleştiren bir ekibiz, o bağlantıyı kurma konusunda fazlasıyla zorlandık. Beşiktaş Spor Kulübünün baskı ile başlaması bu konuda bir etken oldu. Oyunu hiç bir şekilde kurdurtmadılar.'' ifadelerine yer verdi. 

Seyir zevki bulunmayan bir oyunu geride bırakmış olduklarını da ifade eden Yalçın; ''çok kötü bir maçtı, mücadele çok  daha fazlaydı. Lig içerisinde beklentimiz de kalmamış durumda. Yalnızca bitirmek amacıyla devam ediyor olacağız. Ne kadar üst kısımda bitirirsek o kadar iyi.'' ifadeleri ile konuştu.  Takım içerisindeki oyuncuların yaşamış olduğu trafik kazasını da anımsatan Yalçın sonrasında ise; ''Fazlası ile acı bir olay mevcut, psikolojimizi fazlasıyla bozdu. Sezonun sona ermesi bizim için en hayırlısı olacak.'' şekline bir değerlendirmede bulundu.

Beşiktaş Spor Kulübü taraftarlarınının kendine göstermiş olduğu sevgiye de değinmiş olan Yalçın, şu ifadelere yer verdi; ''Taraftarlara da fazlasıyla teşekkür etmekteyim. Beşiktaş Spor Kulübü içerisinde uzun sebeler boyunca oynadım. Şampiyonluklar ile birlikte kupalar da kazandım. Fazlasıyla önemli maçlar  içerisinde oynadım, eski stat üzerinde çok değerli gollerü attım. 100. senede anımsanacak bir golüm var. Duygusal  durumdaki bir gece oldu. Bu şekilde sevgileri görmeye ihtiyacımız olmakta. Her tarafıyla da bizim yönümüzden çok güzel bir gece oldu, yalnızca bu maçı kaybetmiş olduk.'' 

İmi Beşiktaş Spor Kulübü teknik direktörlüğüyle alakalı da geçmiş olan Sergen Yalçın; ''Sevgi gösterilerini bununla hiç bir şekilde bağdaştırmamak gerekli. O çok değişik bir iş, değişik bir deneyim. Alanyaspor Kulübü içerisinde çalışıyorum. Teklif yapılmadı. Teklif gelmediğinden dolayı da yorum yapmak fazlasıyla zor. Neresinde bulunuyoruz, içinde miyiz  yoksa dışında mıyız bunu hiç bilmiyorum. Kimseyi de zor  bir durumda bırakmayı istemiyorum. Kısmet ise illaki bir gün olacaktır. Alanyaspor Kulübü yönetimi ile de gelecek sezonla alakalı olmadı. Doğal bir şekilde planlama da gerçekleştirmedik.'' şeklinde bir yorum yaptı. 

Taraftarların sosyal medya üzerinde takımın yeni hocası şeklinde paylaşımda bulunmasıyla alakalı olarakta ne söyleyecek olduğu sönünde sorulan soruya cevap olarak Yalçın, ''(1 gün kavuşmuş olacağız) diyelim.'' şeklinde konuştu.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.