Steam üzerindeki oyunların sayısı 30.000 taneye ulaşmış durumda

Kullanıcılarına seneler boyunca sahip bulunduğu tecrübesini kullanıp vermekte olduğu oyun dağıtım hizmetlerinin sonucunda Steam platformu, geçmiş olduğumuz hafta içinde kütüphanesinde toplamda 30.000 tane oyuna ulaşmayı başardı.

Steam üzerindeki oyunların sayısı 30.000 taneye ulaşmış durumda


Kullanıcılarına seneler boyunca sahip bulunduğu tecrübesini kullanıp vermekte olduğu oyun dağıtım hizmetlerinin sonucunda Steam platformu, geçmiş olduğumuz hafta içinde kütüphanesinde toplamda 30.000 tane oyuna ulaşmayı başardı. Her bir tane oyunun sahip bulunduğu onlarca sayıdaki DLC'lerin ise toplam 21.000 tane DLC'si Steam üzerinde yer alıyor  ve ilave yazılımların bu sayıya katılmamış olduğu da üstüne basılıp ifade ediliyor.

Gelmiş olan bilgilere bakılır ise Steam oyun dağıtımı platformu üstünde geçmiş olduğumuz 2018 senesi içinde toplamda 9.300 tane oyun yayınlanırken daha önceki sene olan 2017 senesi içerisindeyse tekrar aynı platform üstünde 6.700  tane oyun paylaşılmış. Bu  özel verilere dayanıp Steam platformunun yalnızca 1 sene içinde gerçekleştirmiş olduğu %53'lük oranındaki artış, kendi kütüphanesini çok hızlı bir biçimde genişletmeye devam etmekte olduğunu açık bir şekilde göstermekte.

Steam platformunun bu şekilde hızlıca büyümesinin daha fazla devam edip etmeyecek olduğu hakkında kesin bir tahmin yok fakat 2019 senesi içinde Steam platformu üstünde 10.000 taneden daha çok oyunun yayınlanacak olduğuna da kesin gözü ile bakılmakta. Steam platformu aynı genişleme ivmesini korumakta olduğu durumda öteki oyun dağıtım platformlarını kendi gölgesinde bırakmayı da sürdürecek gibi gözükmekte. Steam platformu oyun dağıtım yapan platformlar arasında lider konumunda.

 

Etiketler; #steam #dlc #oyun

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.