Take Two şirketinin Ceo'su açıklamaları ile umutlandırdı

Red Dead Redemption 2  isimli oyununun PC versiyonunun gelecek dönemde çıkacak olduğuyla alakalı söylentiler dolaşmaktaydı. Şu anda oyun hiçbir tane onay veyahut çıkış tarihi almış bir durumda değil.

Take Two şirketinin Ceo'su açıklamaları ile umutlandırdı


Red Dead Redemption 2  isimli oyununun PC versiyonunun gelecek dönemde çıkacak olduğuyla alakalı söylentiler dolaşmaktaydı. Şu anda oyun hiçbir tane onay veyahut çıkış tarihi almış bir durumda değil. Tabii ki de söz konusu bu onayın ne Rockstar şirketinden ne ise Take-Two Interactive şirketinden gelmemiş olduğunu belirtmekte bir yarar var fakat son bir gelişme ise Red Dead Redemption isimli oyunun hayranlarını çok fazla umutlandırmış oldu.

Rockstar şirketinin ana kuruluşu olarak faaliyet göstermeye devam eden Take-Two Interactive şirketinin CEO’su görevinde bulunan Strauss Zelnick, Red Dead Redemption 2 ismine sahip popüler oyunu bilgisayara uyarlayabilmenin hiçbir  şekilde olumsuz yanı olmadığını ve de işlemin basket oynarken turnike atmak kadar basit bir durumda olacağını ifade etti. Bu ise Red Dead Redemption 2 isimli oyunun gelecek planları arasında yer alıp almadığı sorularını yeniden gün yüzüne çıkartmış bir hale gelse de şirketin oyuna karşı olumlu bir bakış açısı bulunduğunu da göstermiş oldu.

Bu söz konusu açıklama ifade ettiğimiz gibi net bir biçimde bir kanıt veyahut onay niteliğinde bulunmasa bile bu açıklamanın sonrasında oyunun geleceğine bizler de çok fazla umutlu bir şekilde bakmaktayız. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.