Telegram için yeni bir güncelleme yapıldı

Mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram'ın iOS işletim sistemi ile Android işletim sistemine 5.80 güncellemesi paylaşıldı.

Telegram için yeni bir güncelleme yapıldı


Mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram'ın iOS işletim sistemi ile Android işletim sistemine 5.80 güncellemesi paylaşıldı. Herkese açık bir şekilde kullanıma sunulmuş olan bu söz konusu güncelleme, konum şeklinde yakınınızda yer alan kişilerle basit bir şekilde mesajlaşma benzerindeki türlü yeniliklerle karşımıza çıkıyor.

Uygulama üzerine ilave edilen People Nearby (Yakında yer alan Kişiler) isimli bu yeni özellikle beraber, yakınınızda yer alan Telegram kullanıcılarını görebiliyor olacak ve karşıda yer alan kişinin telefon numarasını bilmiyor olsanız dahi onu rehberinize ilave edebiliyor olacaksınız. Tabii ki de söz konusu bu özellik yalnızca her 2 tane kullanıcıda da aktif edildiği zaman kullanılabilmekte.

Benzeyen bir biçimde Telegram, bundan böyle konum bazlı gruplar oluşturma konusunda bir olanağı da kullanıcılara sunmuş oluyor. Aynı sınıf içerisinde bulunan öğrenciler ya da bir ofis içerisinde yer alan çalışanlar, bu  söz konusu özellikle beraber basit bir şekilde grup oluşturabiliyor olacaklar. Uygulamaya ilave edilmiş olan bir başka özellikte, yönetici yetkilerinin farklı bir kişiye devredilebilmekte olması. Böylelikle artık kurucusu durumda bulunduğunuz grubun bütün yetkilerini istemekte olduğunuz bir kişiye aktarabilmektesiniz.

Bütün bunlara ilave bir şekilde Telegram bundan böyle cihazınıza gelmiş olan bildirimlere ait ön izlemelerini de değiştirme konusunda bir olanak sunuyor. Öte yandan Telegram isimli uygulamanın iOS işletim sistemi versiyonunun 5.80 güncellenmesi ile birlikte Siri Shortcuts isimli desteğe de kavuşturulmuş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.