Teslimatları bir bahane ile ertelemekteler

Samsung şirketi, Galaxy Fold modeli ile alakalı ne yapacak olduğunu halen tam bir şekilde bilmemekte. Bilinmiş olduğu gibi akıllı telefon katlanabilecek ekran özelliğine sahip durumdaydı ve daha test aşaması içerisindeyken bozulmuştu.

Teslimatları bir bahane ile ertelemekteler


Samsung şirketi, Galaxy Fold modeli ile alakalı ne yapacak olduğunu halen tam bir şekilde bilmemekte. Bilinmiş olduğu gibi akıllı telefon katlanabilecek ekran özelliğine sahip durumdaydı ve daha test aşaması içerisindeyken bozulmuştu. Samsung, şirketi test telefonlarını tamamen geri toplamış ve problemin üstünde çalışacak olduğunu da bildirmişti. Fakat bu esnada ön siparişler açık bir şekilde başlamıştı ve çok fazla müşteri Galaxy Fold modelini ön sipariş verip hemen satın almıştı. Samsung şirketi ise halen Galaxy Fold modellirinin teslimatını gerçekleştirmiş değil. Her bir taraftan sıkışmış durumdaki teknolojinin devi, telefonu ön sipariş ile almış müşterilerine bir tane mail yolladı.

Mailin içeriğine bakıldığında Galaxy Fold modeli ile alakalı çalışmaların halen sürdüğü, yapılmış olan çalışmalar esnasında gelişmelerin kaydedilmiş olduğunun da altı çizilmiş durumda. Mail içerisindeki en çok dikkat çeken taraf ise Samsung şirketinin, müşterilerinden çok kesin bir yanıt beklemesiydi. Mailin alt kısmında ise müşterilere, söz konusu bu siparişin devam ettirilmek istenip istenilmemiş olduğu da sorulmakta. Müşterilerin bu soruya bir yanıt vermesi beklenmekte. Maile bir geri dönüş yapmamış olan müşterilerle alakalı ise, eğer bu sipariş 31 Mayıs tarihine kadar sevk edilmez ise siparişin otomatik bir şekilde iptal edilecek olduğu da belirtilmekte. Aslında eğer ki ön sipariş vererek bir Galaxy Fold modeli almış durumdaysanız, ne yapmayı istediğinizi de belirtmeniz gerekli. 

Samsung şirketi, Galaxy Fold modeli ile alakalı kesin bir tarih verememekte. Bunun ile beraber Galaxy Fold üstünde ne yapmış olduklarını da belirtmemekte. Yaşanmış olan problemler bilinmekteydi fakat bu problemlerin önüne  tam olarak nasıl geçilmiş olacak? Bu  söz konusu sorunun yanıtı da şimdilik bulunmuyor. Yalnızca gelecek dönem içerisinde tekrardan bilgi verilecek olduğu da söylenmekte. Bakalım bundan sonra Samsung şirketi, Galaxy Fold modelini nasıl tamamlamış olacak ve bu süreç tam olarak nasıl işlemiş olacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.