TicWatch Pro modeli resmen duyuruldu

Giyilebilme özelliğine sahip teknoloji ürünleri uzun zamandır günlük yaşamdaki işlerimizi basitleştirme konusunda çok büyük bir rol oynamakta. 

TicWatch Pro modeli resmen duyuruldu


Giyilebilme özelliğine sahip teknoloji ürünleri uzun zamandır günlük yaşamdaki işlerimizi basitleştirme konusunda çok büyük bir rol oynamakta. 

Pekin, Çin'de merkezi bulunan Bilgi Teknolojileri Limited Firması Mobvoi tarafından tasarlanmış olan ve üretimi gerçekleştirilen akıllı saatlerden TicWatch Pro 4G/LTE modeli, son zamanlar içerisinde durgun bir şekilde ilerleyen akıllı saat sektöründe küçük bir canlanma gerçekleştirmiş oldu.

Google şirketinin üstünde çok bir ilgi göstermemiş olduğu ve Android işletim sisteminin bir giyilebilme özelliğine sahip akıllı saat parçalarındaki işletim sistemi olarak öne çıkan Wear OS işletim sistemiyle çalıştığı açıklanan Mobvoi'nin yeni akıllı saat modelinin en büyük özelliklerinden birisi de 4G/LTE desteğini üzerinde barındırıyor olması

Akıllı saat üzerinde yer alan bu önemli özellikle beraber akıllı saati kullanmakta olan kişiler telefonlarını internete bağlı bir biçimde evde bırakıp yalnızca akıllı saatlerini yanlarına alarak dışarıya çıkabiliyor olacaklar. Barındırmakta olduğu 4G teknolojisi sayesinde söz konusu bu akıllı saat, akıllı telefona gelmiş olan bütün aramalar ile birlikte bütün bildirimleri hemen alıyor.


Su geçirmeyen bir özelliğe de sahip olduğu açıklanan Mobvoi şirketine ait akıllı saatin şarjı da kutusundan çıkacak şarj standıyla yapılabilecek. En köyü olanı ise bu şarj standı üzerinde kablosuz şarj teknolojisi kullanmak yerine 4 tane pinli bağlantıyla cihaz şarj edilmesi sağlanıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.