Tinder'e erişim konusunda sorunlar yaşanmakta

Sohbet uygulamalarından biri olan Tinder'a erişim konusunda kullanıcılar arasında çok büyük bir problem yaşanmakta.

Tinder'e erişim konusunda sorunlar yaşanmakta


Sohbet uygulamalarından biri olan Tinder'a erişim konusunda kullanıcılar arasında çok büyük bir problem yaşanmakta.

Birbirlerine yakın bir konumda bulunan kullanıcıların beğen veyahut beğenme isimli tuşlarına basıp eşleşim sağlamış olduğu ve sohbet etme şansını yakalamakta olduğu Tinder ismine sahip uygulama, bugün (Türkiye Saati İle) 14:00'ı gösterdiğinde erişim problemleri yaşamaya başlamış oldu. Erişim probleminin dünyanın tamamında yaşanmakta olması, Tinder platformunun yetkililerini acil bir şekilde harekete geçirmiş oldu fakat problemin hala devam etmekte olduğu ifade edildi..

Tinder üzerinde yaşanmakta olan problem Amerika Birleşik Devletleri'nin içinde en fazla New York bölgesi içerisinden bildirilirken aynı problem Avrupa içerisinde de başını alarak gitmiş bir halde. Problemlerini dile getirmiş olan kullanıcılardan bir kısmı, daha önce eşleşmiş olduğu kişilerin ve daha önce atılmış olan mesajlarının tamamının uygulamalarından silinmekte olduğunu ileri sürdü. Eğerki bu bahsi geçen durum sunuculara erişilemediği için değil de verilerin silinmiş olmasından kaynaklanmaktaysa Tinder platformunun başı  çok büyük bir belada anlamına gelmektedir.

Fazlası ile popüler  bir durumda olan sohbet uygulamalarından Tinder uygulaması üzerinde yaşanmakta olan problemin saatlerdir çözülememiş bir durumda olması, Tinder ismine sahip uygulama üzerindeki kullanıcılarının fazlasıyla sinirini bozmuş oldu. Yaşanmış olan erişim probleminden dolayı kullanıcılar, dertlerini Twitter platformu üstünden paylaştıkları gönderiler ile anlatmış oldular..

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.