Tinder için festival modu yolda

iOS platformu ile birlikte Android platformuna özel geliştirilmiş bir arkadaşlık uygulaması olarak öne çıkan Tinder, yeni bir özellikle yine karşımıza çıktı.

Tinder için festival modu yolda


iOS platformu ile birlikte Android platformuna özel geliştirilmiş bir arkadaşlık uygulaması olarak öne çıkan Tinder, yeni bir özellikle yine karşımıza çıktı. Tinder platformunun kullanıcıları artık profilleri üzerinde gidecek oldukları müzik festivalleri ve tatiller benzerindeki bir çok etkinliği rozetler aracılığıyla tanıtabiliyor olacaklar. Festival Modu şeklinde isimlendirilmiş olan bu yeni özellikle beraber, kullanıcıların tam olarak hangi festivale gideceklerine yönelik rozetler sunulmuş olacak. Böylelikle de aynı festival içerisinde yer alan Tinder  platformunun kullanıcıları, birbirleriyle burda görüşebiliyor olacaklar.

Gerçekleştirilecek festivallerden sadece 3 hafta öncesinde Tinder  platformu rozetleri aktif etmiş olacak. Aynı festival içerisinde yer alacak olan Tinder platformunun kullanıcıları, eşleştirmeler içeriisnde de birbirlerinin karşısına daha fazla çıkmış olacaklar. Öte yandan festivale gitmiş oluklarını da herkesle paylaşabiliyor olacaklar.

Tinder platformunun bu şekilde bir yenilik getirmesinin altındaki nedense kullanıcıların son zamanlardaki  davranışları. Yapılmış olan istatistiksel çalışmalara bakıldığında, bu çeşitteki festivallerden daha önce Tinder uygulamasının kullanım dağılımlarının 300 katına çıkmış olduğu tespit edilmiş. Durum bu şekilde olunca ise Tinder platformu, bu şekilde mantıklı bir yenilik yapmak amacıyla imza atmış. Tinder platformunun Festival Modu şu anda Amerika Birleşik Devletleri ile birlikte İngiltere'de gerçekleştirilen 12  tane festivali içermekte. Yani yalnızca bu söz konusu 12 tane  festivalden bir tanesine gidecek Tinder uygulamasının kullanıcıları, profilleri üzerinde söz konusu bu rozetlerden taşıyabiliyor olacaklar. Özelliğin dünya geneline yayılıp yayılmayacağı halen bir netlik kazanmış değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.