Tinder uygulamasının algoritmasında büyük bir değişiklik

Tinder isimli uygulama en basit biçimiyle bir partner bulma uygulaması şeklinde mobil platform üzerinde yer edinmekte.

Tinder uygulamasının algoritmasında büyük bir değişiklik


Tinder isimli uygulama en basit biçimiyle bir partner bulma uygulaması şeklinde mobil platform üzerinde yer edinmekte. Kendi profilinizi özel bir şekilde oluşturduktan sonrasında karşınıza çıkacak olan kişileri sağ tarafa doğru kaydırıp beğenebilir ya da sol tarafa doğru kaydırarak geçebilirsiniz. Eğer 2 kişi karşılıklı bir şekilde birbirini beğenir ise bu kişilerin eşleşmesi ve de buluşma şansı verilmesi sağlanmaktaydı.

Uygulamanın kullanmakta olduğu  bu çok basit  durumdaki eşleşme yöntemi artık eski dönemde kaldı. Tinder üzerinde artık size gösterilmiş olan kişiler, sizin gösterilmiş olduğunuz kişilerin sizi beğenme ya da geçme (sağa ya da sol tarafa kaydırma) oranlarına göre çıkıyor olacak. Çok fazla karmaşık gibi görünmekte olan Tinder isimli platformun yeni yönteminin çok daha başarılı  bir şekilde eşleşmeleri kullanıcılarına sunacak olduğu da söylenmekte.

Yeni geleceği açıklanan bu metotu basite indirgemek gerekir ise; her kullanıcının bir başka kişiye puan vermiş bir durumda olacağını ve almış olduğu puan benzer seviyelerde olan kişilerin eşleşme yaşayacak olduğunu da açıkça söyleyebiliriz. Sosyal medya devleri arasında yer alan Tinder'ın bu yeni getireceği yöntemine tam olarak ne zaman geçiş yapmış olduğunu açıklama yanlısı durumda bulunmadığı da söylenen bilgilerin arasında yer alıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.