Toonstruck kısa bir zaman için bedava oldu

İlk önce 1996 senesi içerisinde DOS (Disk Operating System) işletim sistemine özel olarak paylaşılan ve de döneminin önde gelen oyunları arasında yer alan Toonstruck'ın 2016 senesinde yenilenip paylaşılan versiyonu, çok kısa bir zaman için GOG üzerinde ücretsiz bir durumda.

Toonstruck kısa bir zaman için bedava oldu


İlk önce 1996 senesi içerisinde DOS (Disk Operating System) işletim sistemine özel olarak paylaşılan ve de döneminin önde gelen oyunları arasında yer alan Toonstruck'ın 2016 senesinde yenilenip paylaşılan versiyonu, çok kısa bir zaman için GOG üzerinde ücretsiz bir durumda. Bu yazımız içerisinde sizlere el çizimi  olarak yapılmış sahneler ve de  animasyonlu karakterler içeriğine sahip oyunu nasıl edinebilecek olduğunuzu anlatmış olacağız.

İlk önce Gog üzerinde oyunla ilgili bağlantıya gidin. Sayfanın orta kısmında yer alan bulunan mor renkten oluşan Toonstruck Giveaway isimli yazıyı bulun ve de yeşil renge sahip olan 'Get it FREE' yazılı  butonuna bir tıklayın.

Tebrik ederiz, oyun şimdi kütüphanenize ilave edildi. Şimdi de sıra Toonstruck isimli oyunu indirmeye geldi.
Toonstruck isimli oyunu indirmek amacıyla üst kısımda yer alan kullanıcı isminizin üstüne gelecek açılmış olan pencereden Games isimli seçeneğe bir basın. Açılmış olan pencere içerisinde Toonstruck isimli oyunun üstüne tıklayın. Üst kısımda yer alan seçenekler arasınan kendinize uygun durumdaki işletim sistemini  seçerek mavi renk ile belirtilmiş 'DOWNLOAD AND INSTALL NOW' şeklinde yazan butona bir tıklayın. Oyunun yükleyici dosyaları bu işlemden sonra bilgisayarınıza inmeye başlamış olacaktır.

0,3 GHz özelliğine sahip işlemci ve de  20 MB'lık  bir RAM gibi fazlasıyla düşük donanım özellikleriyle karşımıza çıkan bu oyun 1.200 MB'lik bir depolama alanı gerektirmekte. Boyutu  ise tam olarak 507 KB boyutunda bulunan yükleyiciyle birlikte Toonstruck isimli oyunun kurulumunu basit bir şekilde gerçekleştirebilir ve de bu oyunu deneyimleme şansını elde edebilirsiniz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.