Turkcell şirketinden PUBG Mobile oynayanlar için özel bir paket

Turkcell şirketinin PUBG Mobile isimli yapımla alakalı olarak ortaya koymuş olduğu bu yeni kampanya, oyunu oynama esnasında internetinizin bitmesi halinde karşı bir önlem niteliği taşıyor.

Turkcell şirketinden PUBG Mobile oynayanlar için özel bir paket


Turkcell şirketinin PUBG Mobile isimli yapımla alakalı olarak ortaya koymuş olduğu bu yeni kampanya, oyunu oynama esnasında internetinizin bitmesi halinde karşı bir önlem niteliği taşıyor. Turkcell şirketinin ''Gaming'' isminin altında toplamış olduğu internet paketleriyle beraber PUBG isimli oyunu telefonunuzda oynama esnasına internet kotası derdine hiç bir şekilde düşmemiş olacaksınız.

9 Türk Lirası tutarında satışta bulunan ''Oyna'' ismine sahip paket, PUBG Mobile üzerinde geçerli bir durumda olmak üzere hattınıza 3 GB'lik bir internet tanımlaması yaparken, 19 Türk Lirası tutarındaki ''Oyna İzle'' isimli pakette 5 GB'lık bir  interneti PUBG Mobile ile birlikte YouTube üzerinde kullanabilmenizi sağlamış oluyor.

Turkcell şirketinin Gaming kampanyaları üzerinde yer alan oyunlar (oyun şeklinde nitelesek çok daha doğru olacaktır) şu anda yalnızca PUBG Mobile isimli yapımla kısıtlı durumda bulunsa bile bunun gelecek dönemde çok daha fazla oyunu destekleyecek olduğu kanaatindeyiz. Çünkü Turkcell şirketinin tek bir oyunla ilgili olarak fazlasıyla genel bir isim seçme kararı alması fazla mantıklı bir durumda olmadığı gibi PUBG Mobile isimli oyun da fazla bir internet tüketimi gerçekleştiren bir yapım değildir.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.